smart_ass Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Poate sa-mi spuna cineva cam cat ajunge schimbarea unui perbriz fata la Espero si unde mi-ati recomanda sa fac operatia asta? :toothy: Link to comment
VAXXi Posted July 25, 2004 Share Posted July 25, 2004 Din câte mai ţin eu minte, era undeva pe la vreo 4-5 milioane preţul parbrizului, la care se adaugă evident costurile de manoperă (nu mai ştiu câte ore se facturează pentru asta). Recomandarea unui service o las altcuiva, că nu prea am idee. Link to comment
mongoose Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Daca ai posibilitatea sa dai o fuga pe la Craiova acolo vei gasi intotdeauna piesele la aprox. juma de pret. Daca ai vreo cunostinta pe acolo intereseaza-te. Am un prieten care si segmentat motorul la espero 1.5 cu numai 7 mil. Acolo e patria lor, e cel mai ieftin. Daca ai bafta sa ai vreo cunostinta incearca. Link to comment
smart_ass Posted August 2, 2004 Author Share Posted August 2, 2004 Mi-am luat un Espero din 96 cu parbrizul crapat. La Autonet in Giulesti mi-au spus ca ma costa 4,5 mil. parbrizul si 1,3 mil. kitul de montaj + manopera suplimentar. Deci peste 6. Insa am aflat azi de la un prieten tot cu Espero, care a schimbat un parbriz de curand ca exista o firma pe Colentina, imediat dupa intersectia cu Fundeni, la vreo 50m de AGIP - Omnia Glass, parca, unde a reusit inlocuirea geamului cu 3,6 mil. cu garantie 1,5 ani si cu factura, cu tot ce-ti trebuie. Asadar la 1/2 pret. Aviz amatorilor ! Link to comment
expero 16V Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 S-ar putea sa fie vorba despre o firma care vinde piese daewoo sh.Cum mergi pe colentina, treci de mol si de intersectia cu fundeni si imediat dupa intersectie in dreapta se vede dugheana aia. Link to comment
dj_sorin Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Aceeiasi chestie am patit si eu cand am cumparat salupa.avea parbrizul crapat.Din intamplare am avut un drum pe la ploiesti si am gasit o firma pe langa strada Vasile Lupu care se ocupa cu reparat parbrize crapate,cert este faptul ca la mine crapatura nu era asa de mare si treaba s-a rezolvat cu 1 milion.parbrizul nou + montaj era 5 mil.te sfatuiesc,in caz ca nu e crapat rau sa cauti o astfel de firma care se ocupa cu asa ceva.nu stii niciodata cum faci o economie de bani Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Cum adica reparat? Ce ti-a facut? Link to comment
MikeTekRacing Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Nu stiu exact provedeul de reparare...se foloseste o rasina speciala pe crapatura si se rectifica pe acolo. Prea multe detalii nu stiu, dar se poate repara o crapatura in parbriz. Daca va tine sau nu reparatia cred ca depinde de mai multe...de crapatura, de materiale folosite..de mester...si de noroc.. :-D Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Si vrei sa zici ca nu se mai vede ca a fost crapat sau ce? Ca asa pot sa ii dau si eu cu super glue sau cu silicon transparent de geamuri cu care lipesc si acvariile. Link to comment
dj_sorin Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Si vrei sa zici ca nu se mai vede ca a fost crapat sau ce? Ca asa pot sa ii dau si eu cu super glue sau cu silicon transparent de geamuri cu care lipesc si acvariile. Da.Nu se mai vede ca a fost crapat.Nu stiu exact procedeeul dar stiu ca se baga o solutie speciala prin crapaturile alea mici si dispar.Conditia este sa nu fie f.rau crapat. Link to comment
Recommended Posts