Jump to content

Intalnire 15 Aprilie 2006 Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@dreamlike - deocamdata nu stiu ...cert e ca sambata asta venim

@safari hunter - daaa...bine ca merg la tine jenti pe 15"...poate sambata ma vedeti cu unele pe 17 asa ca aveti grija :P

@safari hunter - daaa...bine ca merg la tine jenti pe 15

Ba bine ca merg, ToPserule din nefericire nu are cine sa-mi faca o astfel de fericire. :wallbanger:

Sa intelegem ca vii pe la 17" ? :scarpin:

Mikey chiar si o poza nereusita a unui Canon impune sa scrii Canon cu capital "C"

Edited by safari hunter

Lasati-o mai moale cu orele ca iarasi ne incurcam si de la 14 pana la 17 ne tot strangem.

La Sibiu era o vorba cand se organizau sedinte sau adunari la care participau sasi si romani: se anunta - maine avem sedinta, pentru romani incepe la 10 pentru sasi incepe la 11 sa fie toata lumea prezenta!

In consecinta, pentru constanteni la cat ne vedem pana la urma sau sa zic pe cat? :dizzy:

Edited by dreamlike

Numa' cand nu vin eu va'ntalniti la ore normale :D

Eu voi spune pass pentru o perioada de timp nelimitata. Probleme mari de sanatate in familie, asa ca maine fug in Bucuresti si... ma dau la fund o perioada :(

Oricum, va salut. Pe toti :D

Eu as avea o propunere: Sa se stabileasca o ora decenta de intalnire si sa ramana stabilita (batuta in cuie) ca mai rau ne ametim cu totii... Eu saptamana trecuta cand am intrat ultima data pe net (joi seara) stiam ca ne intalnim in jurul orei 16... la 16 si putin am fost la Cafee D'art.. si pe la 16:40 s-a spart gasca...

Cum ziua s-a marit considerabil si vremea frumoasa bate la usa, propun ca pana in vara, cand o sa fie iar mutata ora de intalnire (probabil o sa fie ora 19:00) sa cadem toti de acord ca intalnirile ar fi bine sa se tina la ora 16:00. Cei care muncesc sambata (in mod normal program scurt, pana la 14:00) pot sa participe... + ca de obicei samnbata de dimineata mai sunt activitati casnice gen facut cumparaturi si nu stii cum se lungesc.

Alt argument pentru aceasta ora: nu ai ce sa faci acasa (mai exact la TV nu e nimic de vazut, ca in marea majoritate a timpului)... e dupa masa de pranz si o iesire in aer liber in PARC, la malul LACULUI e binevenita.

Inca nu e.. dar nu mai dureaza mult... in Buc s-a inverzit atmosfera bine de tot :D

Ideea e sa nu mai mutam ora de intalnire de pe azi pe maine..

A cam venit vremea sa scoatem catalogul si sa facem prezenta :>

1. Test Driver(il pun absent?)

2. Dreamlike(prezent, sper ca si cu jucaria noua!)

3. Vector(domn doctor, dupa bac cred ca ma abonez)

4. Safari Hunter

5. M Cojo

6. Topser

7. Renatremo

8. Eu

Altii mai sunteti ? :-?

Va rog sa va ganditi la o ora pe care sa o putem stabili ca ora de incepere a intalnirii pentru perioada calda adica pana in septembrie. Exceptie facand sarbatori sau alte evenimente ce necesita schimbarea orei.

3. Vector(domn doctor, dupa bac cred ca ma abonez)

pana termini tu cu bacul termin si eu cu scoala si ma apuc de invatat serios pentru licenta. adica las practica in garaj si alimentez cu teorie,daca pot sa spun asa. dar din octombrie incolo daca pot sa te ajut cu ceva nu e nici o problema.

...

2. Dreamlike(prezent, sper ca si cu jucaria noua!)

...

Deocamdata jucaria cea noua imi prinde urechile si chiar ca am nevoie de un teacher (poate chiar doi) :osanale: .

Pana atunci mai studiez, nu de alta dar sigur vor fi carcotasi care ma vor astepta cu armele incarcate la cotitura b-( .

Ora nu-i bai, insa am o problema personala care m-ar putea impiedica sa fiu prezent la intalnire. Vom vedea la momentul respectiv. :shock:

Sper sa nu fie ceva grav. Daca te putem ajuta cu ceva suntem aici.

Just give me a sign!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...