VECTOR Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 despre jucarii vorbiti pe aici ca eu nu sunt la curent... dreamlike...ai vazut ce se intampla daca parchezi intre un mamut si un vanator? pacat...chiar era frumoasa culoarea. Link to comment
dreamlike Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 ...... este bun semnul? Semnul este clar! WAAARRR! Matizulete din toate colturile uniti-va, kolosii ne invadeaza cafeneaua! Noi le intindem mana si ei ne baga cutitul in spate! Link to comment
CT_ZDB Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 si cu toate astea... eu am ramas UNIQ... de la inceputuri pana in prezent ... de aceea sunt asa scump la vedere... Link to comment
mike.omega Posted April 14, 2006 Author Share Posted April 14, 2006 @Safari: Semnul nu e bun Trebuiesc mai adanci urmele )"> @Dreamlike: Eu ti-am zis sa iti aduci masina in spate ca pe ghiozdan, dar nu m-ai ascultat @ZDB: Eu zic sa treci peste faza cu "UNIQ" ca imi aduci aminte de un anumit iuzer Link to comment
paul_marines Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) kallosii ne invadeaza cafeneaua!! Cine, dreamlike?? Cine te sperie in halul acesta de-ti pierdu-i cumpatul. Take it slow. Edited April 14, 2006 by safari hunter Link to comment
nbd Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 ...deci asta se intampla sambata trecuta in fata la Cafe D`art ... eu am vazut ca cineva facea poze...era agitatie dar nu stiam ca in Constanta intalnirea se tine sambata ... eu aveam masina parcata in fata la bar.. si am vrut sa ies sa vad ce se intampla dar lenea era mare .. si totusi cand am iesit sa plec nu am vazut nici un autocolant sugestiv ... .. poate peste o luna cand mai ajung acasa vin si eu la intalnire ca in Buc imi este greu sa ajung Joi Link to comment
ToPser Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) @nbd - te asteptam ! @dreamlike - este valabil si ptr ticozauri ? > @all - cred ca trebie sa ne lipim niste autocolante cum avea Alezz ) Edited April 16, 2006 by CT_ZDB Link to comment
dreamlike Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 ....@dreamlike - este valabil si ptr ticozauri ? > ... Sa ne ascutim sabiile pentru marea confuntare de maine! Toti posesorii de masini sub 850 kg sunt bineveniti. Link to comment
paul_marines Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Din nefericire nu ne vom intalni maine, dimineata vizitez Expo...car-ul pentru o reglare de conturi si apoi trebuie sa rezolv o problema de familie. Next time poate ciocnim niste oua, aviz posesorilor de masini rosii, visine putrede etc. Salutari tuturor pana la urmatoarea reintalnire. Link to comment
mike.omega Posted April 14, 2006 Author Share Posted April 14, 2006 @NBD: esti binevenit @Topser: si de care autocolante are Alezzu?! PS: si cum oua albastre mai rar vezi, eu am scapat )"> (i wish!) Link to comment
dreamlike Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Din nefericire nu ne vom intalni maine... Asteptam cu nerabdare urmatoarele episoade din, deja arhicunoscuta, trilogie a vanatorului african: Partea I - "Expocar vs. Vanatorul african" Partea a II a - "Vanatorul african contraataca" Partea a III a - "Judgement day - Operatiunea Expocar" To be continued... Link to comment
Immortal Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Iti spun eu si cu ce... Partea IV - "Expocar vs. Eleronul zburator" Partea V - "Expocar vs. CASCO free but non-existant" Partea VI - "Operatiunea Expocar - schimbarea la fata" (precizez totusi ca e vorba de fata de CD Player ) E drept, episoadele astea's din alt film @vanatorule: ori ne-au blestemat? Ca si io am mar probleme in famelie. @all: VREAU AUTOCOLANT si eu! Link to comment
paul_marines Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Partea IV - "Expocar vs. Eleronul zburator"Partea V - "Expocar vs. CASCO free but non-existant" Partea VI - "Operatiunea Expocar - schimbarea la fata" Abia acestea sunt filme SF, much talk less action.. Edited April 15, 2006 by safari hunter Link to comment
Immortal Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Nu, eventual nu o sa fie 'versus' De ce tot incerci sa ma ataci? Link to comment
mike.omega Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 Reformuleaza sa poti trai dupa aia ) Ataca ideea nu persoana >- Link to comment
VECTOR Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Imi pare rau, dar tocmai am aflat ca nu pot sa va onorez astazi cu prezenta. Sunt invitat astazi la un gratar la cheile dobrogei de sora mea (este ziua ei). Scuze inca odata si have fun. Edited April 16, 2006 by CT_ZDB Link to comment
dreamlike Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Felicitari si distractie placuta celor care au ceva de aniversat; imi pare rau pentru cei care au probleme (de orice natura) si nu pot sa vina astazi la intalnire - succes si sper sa va rezolvati problemele cat mai repede. "> Cu mohicanii ramasi ne intalnim la ora 15.00 la locul stabilit. Link to comment
paul_marines Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) astazi la un gratar la cheile dobrogei. Ne vedem pe acolo. "> In vreme ce unii au in intentie sa-si puna eleronul eu m-am vs. cu E... (din motive de confidentialitate)..xpocar si am rezolvat cu un greier din usa din dreapta fata. Mi-am cumparat stergatoare si duze stropitoare parbriz pentru Matizica (gen Dreamlike), pe care le voi monta curand de repede. MCojo@ de care stergatoare zici ca ai pus la Kalos ?? Nu de alta , dar nu aveau decat de Matiz si cel mai mare din dotare era cu 4 cm mai mic. Mai avea de Legantza (sa sparg ...tza) la 28 RON cu numai 2 cm mai mic. Tu de care ai luat? Mai erau unele la 32 RON / buc faine tare insa prea faine sa ramana pe masina. Immortal@ scuze daca mai sar gardul, in cele din urma voi starni ambitia din tine si vei rezolva eleronul, asa sa-mi faci in ciuda si sa-mi arati ce poti si mai vedem daca iti tine supararea pe mine. Dreamlike am o mica nedumerire privind ceva extra-optiuni: de care duza sa-mi pun???? Edited April 15, 2006 by safari hunter Link to comment
VECTOR Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Ne vedem pe acolo. "> serios? o sa incerc sa fiu atent dupa un kalos Galben Link to comment
mike.omega Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 (edited) Galben ca e portocaliu @Safari: eu zic sa nu schimbi duzele de la stergatoare daca nu pui unele care sa spele si parbrizul celui din spate Daca nu ma rapeste (slabe sanse ) Camex-u vin si eu Edited April 15, 2006 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 ...MCojo@ de care stergatoare zici ca ai pus la Kalos ??... Eu m-am dus cu cele originale si le-am luat la aceeasi masura...singura grija pe care am avut-o a fost sa fie facute de GM sau Daewoo ma rog... Link to comment
dreamlike Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Dreamlike am o mica nedumerire privind ceva extra-optiuni: de care duza sa-mi pun???? A III a varianta ti se potriveste fara doar si poate. Link to comment
mike.omega Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 Iata ca s-a mai dus o intalnire, desi intr-o reteta mai restransa tot ne-am adunat cativa la un suc/cafenea pe terasa ca doar trebuia sa ne admiram masinile. In mod evident Dreamlike si-a adus matizul curat ca lacrima si eu am venit cu masina nespalata de asta iarna ) The Grimreaper ne-a prezentat noul sau DVD cu o telecomanda mai complicata ca la tv-ul de acasa dar oricum, sa-l stapanesti sanatos! Prezenti la intalnire au fost Topserii + 1 as putea zice )"> dar daca senioru nu stia prea multe nici eu nu va pot spune detalii... dar oricum multumim pentru efortul facut Renatremo ca de obicei a facut parte din randul celor cu masina in service si eternul mijloc de transport, 2-ul! Pot spune ca in sfarsit am gasit si eu un Canon cu care sa ma inteleg(noul a610 al lui Dreamlike) dar nu m-am prins cum reglezi F-ul Pozele le atasez aici ca sunt putine si nu mai stau sa le urc in album Link to comment
paul_marines Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) desi nu am participat la intalnire tot am observat cum un membru de vaza se grabea, se grabea .. sa ajunga MCojo@ se pare ca se vandura, cele existente cum spusei erau mai mici. Se potrivira fain la matizica sotiei si eu mai astept sau mai caut ("> Si cele cumparate erau GM insa nu se potriveau. Mike.O imi plescaie limba la vederea frape-ului pls pune capatul paiului la vedere sa-l pot accesa si eu. Edited April 15, 2006 by safari hunter Link to comment
ToPser Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 haha ...nu degeaba ti se spune vanatorul...frumoasa poza.. am pus-o wallpaper ! toate ca toate dar tu ce faceai acolo ? > Link to comment
Recommended Posts