Jump to content

Intalnire 15 Aprilie 2006 Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

S-a mai consumat o intalnire a dwcc la care au fost prezenti circa 6 membrii (daca am numarat eu bine).

Am fost onorati si de prezenta unui cunoscut membru al mafiei italiene, desi presa mondiala il dadea deja prins, totusi el a fost la intalnirea noastra - Cappo di tutti cappi - insusi celebrul Corleone. Din fericire Mike a reusit sa-l surprinda cu camera foto:

post-2220-1145122174_thumb.jpg

Ucidem pe cineva saptamana asta Padre? Vanatorul African am vazut ca va tine sub atenta observatie. Il rezolvam?

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ardeam niste surcele in padure :-

Nu am reusit sa ajung la Cheile Dobrogei si m-am aciuat pe la Valu, cand asteptam sotia sa vina cu matizelul, hop apare si ToPser in fuga spre intalnire. Si cum Canon-ul point and shoot este gata oricand de actiune, te-am imprimat pe CCD. Deh ochi de pradator.

post-2099-1145122640_thumb.jpg

Edited by safari hunter

@Vanatorule: Poza a fost facuta asa mai la plezneala ca eu si Dreamlike-ul ne jucam cu digitalele si m-am gandit eu sa fac un macro :)

Don Corleone al nostru avea o pereche de ochelari de condus foarte interesanti si folositori la dus, ca la intors nu cred ca i-au mai fost de folos :P

post-64-1145135781_thumb.jpg

Edited by mike.omega
Am fost onorati si de prezenta unui cunoscut membru la intalnirea noastra - Cappo di tutti cappi - insusi celebrul Corleone.

Il ToPser ne-a vizitat cu putin inainte de cea de-a 46-a revizie, la care nu s-au schimbat decat consumabilele. :drinkers:

Iti dorim sa o tii tot asa si sa ne onorezi cu prezenta as much as possible.

Iti doresc: sa nu ai erori pe scanner,

sa nu te prinda radarul cand te bucuri la viteza maxima,

si sa ajungi mereu cu bine la destinatia pe care ti-ai propus-o, :lavolan:

La Multi Ani si In sha' Allah :osanale:

Compendium

Doresc sa raportez o incercare de mituire! sa traiti! :P

Cei de la Expo... au incercat sa ma mituiasca cu un Aveo, doar doar va conving sa nu mai postati in aria cu chevrolet, dar nu le-a mers cu mine! Am refuzat mita, macar sa fi venit si ei cu o evanda sau ceva serios =))

Am incheiat raportul!

In mod evident aceasta este o gluma iar prezenta Aveo-ului in fara blocului unde locuiesc este pur intamplatoare!

post-64-1145250640_thumb.jpg

post-64-1145250693_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...