dreamlike Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 S-a mai consumat o intalnire a dwcc la care au fost prezenti circa 6 membrii (daca am numarat eu bine). Am fost onorati si de prezenta unui cunoscut membru al mafiei italiene, desi presa mondiala il dadea deja prins, totusi el a fost la intalnirea noastra - Cappo di tutti cappi - insusi celebrul Corleone. Din fericire Mike a reusit sa-l surprinda cu camera foto: Ucidem pe cineva saptamana asta Padre? Vanatorul African am vazut ca va tine sub atenta observatie. Il rezolvam? Link to comment
paul_marines Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) Ardeam niste surcele in padure :- Nu am reusit sa ajung la Cheile Dobrogei si m-am aciuat pe la Valu, cand asteptam sotia sa vina cu matizelul, hop apare si ToPser in fuga spre intalnire. Si cum Canon-ul point and shoot este gata oricand de actiune, te-am imprimat pe CCD. Deh ochi de pradator. Edited April 15, 2006 by safari hunter Link to comment
VECTOR Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 ma bucur sa vad ca v-ati simtit bine. safari ,te-am asteptat pe la cheile dobrogei,dar singurul lucru galben pe care l-am vazut au fost cateva floricele agatate pe stanci. Link to comment
mike.omega Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 (edited) @Vanatorule: Poza a fost facuta asa mai la plezneala ca eu si Dreamlike-ul ne jucam cu digitalele si m-am gandit eu sa fac un macro Don Corleone al nostru avea o pereche de ochelari de condus foarte interesanti si folositori la dus, ca la intors nu cred ca i-au mai fost de folos Edited April 15, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Am fost onorati si de prezenta unui cunoscut membru la intalnirea noastra - Cappo di tutti cappi - insusi celebrul Corleone. Il ToPser ne-a vizitat cu putin inainte de cea de-a 46-a revizie, la care nu s-au schimbat decat consumabilele. Iti dorim sa o tii tot asa si sa ne onorezi cu prezenta as much as possible. Iti doresc: sa nu ai erori pe scanner, sa nu te prinda radarul cand te bucuri la viteza maxima, si sa ajungi mereu cu bine la destinatia pe care ti-ai propus-o, La Multi Ani si In sha' Allah Compendium Link to comment
ToPser Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Va multumesc la toti ptr urari , ca de obicei vanatorule esti f. informat ! sanatate si voua ! Link to comment
ileana Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 (edited) Sa ne traiesti ToPsere, sa fii iubit si sa ai parte de toate visele! Edited April 16, 2006 by ileana Link to comment
ToPser Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 multumesc de asemenea , multa sanatate ! Link to comment
mike.omega Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Doresc sa raportez o incercare de mituire! sa traiti! Cei de la Expo... au incercat sa ma mituiasca cu un Aveo, doar doar va conving sa nu mai postati in aria cu chevrolet, dar nu le-a mers cu mine! Am refuzat mita, macar sa fi venit si ei cu o evanda sau ceva serios Am incheiat raportul! In mod evident aceasta este o gluma iar prezenta Aveo-ului in fara blocului unde locuiesc este pur intamplatoare! Link to comment
Recommended Posts