AAdorjan Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Am un prieten in Sua care vine acasa si imi aduce un Mp3-player auto cadou (ce noroc pe mine ). Deci va cer sfatul ce sa aleg intre 100-200$ de aici. Am un Panasonic de un an si jumate si sunt foarte multumit de el, dar daca ii loc de mai bine de ce nu. Edited April 11, 2006 by AAdorjan Link to comment
vasilet Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 mi-am adus din SUA un Pioneer (Mp3, WMA, Audio) cu 4 difuzoare pt matizache. Sunt ff multumit, insa trebuie sa stii ca tunerele SUA nu prind in Europa statiile Fm cu numar par dupa virgula, ex 94.8 (Guerrilla) etc. Deci va trebui sa te limitezi la statiile FM de gen 93.3. Daca vrei o sugestie, eu zic ca la acelasi pret poti lua un mp3-disc changer - magazie de 8-10 cd-uri pt portbagaj, pe care o vei conecta la sistemul audio actual, care probabil ca e destul de bun oricum. Astfel faci un "upgrade" f bun, fara a "arunca" ceea ce ai deja. Cu 10 cd-uri pline cu mp3-uri in magazie, ai zeci de ore de muzica garantat! Link to comment
AAdorjan Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 Mersi de raspuns dar nu ma intereseaza o magazie, imi ajung Mp3-urile. Iar Radio ascult doar rar. Intrebarea ramane valabila in continuare Link to comment
dinoc Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Blaupunkt-urile au switch pt standarde FM (Nord-America sau Europa). Pioneer-urile din SUA au FM-ul doar pe standard Nord-American. Link to comment
AAdorjan Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 Nu este asta un impediment trebuie doar sa aleg unu dintre ele apoi voi vedea ce voi face cu el. Intrebarea e care e cel mai bun din segmentul respectiv de pret de pe BestBuy? Link to comment
BogdanG Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Vezi ca preturile pe BestBuy se modifica in fiecare zi ...de asemenea apar tot timpul oferte ...asa ca in momentul in care prietenul tau este in magazin trebuie sa aleaga produsul cu cel mai bun raport calitate/pret . Link to comment
pesteimputit Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;js...d=1108124880755 asta ti-l recomand chiar daca mai pui tu 70 usd... e o scula care este cat se poate de bine cotata Link to comment
dan22y Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Ca si pesteimputit, iti recomand ceva gen Alpine sau Pioneer, in privinta calitatii sunetului, iar daca il iei in banii astia si cu adaptor de I-pod e si mai bine... Link to comment
steph Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 i like this http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;js...d=1099397002981 Link to comment
AAdorjan Posted April 14, 2006 Author Share Posted April 14, 2006 Care dintre firmele astea mai serioase au compatibilitate pe undele FM cu standardele Europene? Sau cum/unde pot sa aflu asta? Link to comment
Recommended Posts