Jump to content

Scade Pretul Unei Masini Dupa Tuning

geti

Recommended Posts

Un prieten de-al meu vrea sa isi modifice masina,un cielo.Intrebarea e:Va scadea pretul acesteia in momentul in care vrea sa o vanda?Ca oricum banii nu ii mai scoate dar macar pretul,ramane acelasi?E un tuning asa mai simplu.Bucati de spoilere dar imbinate cu cel superior,pleoape,eleron,praguri si tobe.Toata treaba l-ar duce pe la 6 mil.Merita?Plus ca masina e din 97.Astept pareri

Daca poata sa-i scoata eventualele modificari fara a schimba vechiul aspect eu zic ca da. In cazul tau eu zic ca ar merge fara sa-i scada valoarea. Daca el considera ca va iesi ceva frumos si lui ii va placea atunci normal ca merita.

In caz de revanzare sa aiba grija sa le demonteze. Cei care cumpara masini SH le cumpara deoarece nu au bani de masini noi si cauta ceva sa fie cat mai aproape de ideea de nou, la calitate si la aspect ma refer.

Sincer nici eu nu as cumpara o masina modificata deoarece fie am impresia ca a fost forjata fie ma gandesc sa o modific singur.Ceea ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual :) )

Geti, baga si tu (prietenul tau de fapt) bani in suspensii,

anvelope (gume cum le zic unii si la alea de 110 ron ;) ) si eventual jante, toate astea de calitate , pentru inceput.

Dar vorba lui Bogdan .. scapi lejer de mai bine de 1000 euro si iti trece de tuning.

Edited by Tommy

Cele de mai sus plus ceva muzica de bun simt, in mod sigur nu vor scadea valoarea de vanzare..

Nu mai spun ca.. le vei simti la condus.

Edited by Tommy

Pai asta e ideea de tuning adevarat ...sa simti masina...si sa scapi de pietrele de la rinichi :D

Eu unu m-am saturat de tuning vizual daca tot e sa bagi bani ...baga in motor si scoti ceva si la revinzare ...pt 2 bandouri si 2 spoilere chiar ca nu iei nimic in plus mai ales daca sunt sparte la revinzare.