geti Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Un prieten de-al meu vrea sa isi modifice masina,un cielo.Intrebarea e:Va scadea pretul acesteia in momentul in care vrea sa o vanda?Ca oricum banii nu ii mai scoate dar macar pretul,ramane acelasi?E un tuning asa mai simplu.Bucati de spoilere dar imbinate cu cel superior,pleoape,eleron,praguri si tobe.Toata treaba l-ar duce pe la 6 mil.Merita?Plus ca masina e din 97.Astept pareri Link to comment
laurentziu83 Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Daca poata sa-i scoata eventualele modificari fara a schimba vechiul aspect eu zic ca da. In cazul tau eu zic ca ar merge fara sa-i scada valoarea. Daca el considera ca va iesi ceva frumos si lui ii va placea atunci normal ca merita. In caz de revanzare sa aiba grija sa le demonteze. Cei care cumpara masini SH le cumpara deoarece nu au bani de masini noi si cauta ceva sa fie cat mai aproape de ideea de nou, la calitate si la aspect ma refer. Link to comment
Satori Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Modificarile fizice de genul badass te duc cu gandul ca masina a fost forjata si fortata. Sau cel putin pe unii. Link to comment
BogdanG Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Tuning de 600RON ala nu e tuning cu bani astia nici macar o janta si un cauciuc bun nu-ti cumperi ...deja presimt ca o se vedem pe la topicul Kitch un Cielo din 97 ) Link to comment
Mircea Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Eu daca as vrea sa iau o masina m-as feri de din astea cu eleroane, jante, semispoilere, prelungiri etc... Toate denota o masina forjata... Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Eu le-am ocolit pana si pe alea cu cotiera. Cine stie ce alte modificari mai au... Link to comment
geti Posted April 11, 2006 Author Share Posted April 11, 2006 Sincer nici eu nu as cumpara o masina modificata deoarece fie am impresia ca a fost forjata fie ma gandesc sa o modific singur.Ceea ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual ) Link to comment
Tommy Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 (edited) Geti, baga si tu (prietenul tau de fapt) bani in suspensii, anvelope (gume cum le zic unii si la alea de 110 ron ) si eventual jante, toate astea de calitate , pentru inceput. Dar vorba lui Bogdan .. scapi lejer de mai bine de 1000 euro si iti trece de tuning. Edited April 11, 2006 by Tommy Link to comment
geti Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 Ai mare dreptate.Daca ar fi dupa mine eu as lua numai jante si as pune plasa in masca din fata,eventual o toba. Link to comment
Tommy Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 (edited) Cele de mai sus plus ceva muzica de bun simt, in mod sigur nu vor scadea valoarea de vanzare.. Nu mai spun ca.. le vei simti la condus. Edited April 12, 2006 by Tommy Link to comment
geti Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 Da ai dreptate.Dar cu jantele e un pic problema,sa nu aiba talonul prea mic ca devine mai rigida,in schimb stabilitate de nota 10. Link to comment
BogdanG Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Pai asta e ideea de tuning adevarat ...sa simti masina...si sa scapi de pietrele de la rinichi Eu unu m-am saturat de tuning vizual daca tot e sa bagi bani ...baga in motor si scoti ceva si la revinzare ...pt 2 bandouri si 2 spoilere chiar ca nu iei nimic in plus mai ales daca sunt sparte la revinzare. Link to comment
Recommended Posts