Jump to content

Miercuri 28 Iulie

Recommended Posts

Fratilor, am venit, am zis ca vin joi, da' nu pot (mii de scuze), asa ca eu va astept miercuri la aceeasi ora.

Locul il stabilitzi voi (aviz celor carora le e mai greu sa ajunga la Palat! - ex: sprite) Eu ajung oriunde!

Miercuri vine cine vrea sa ma mai vada... ca eu as vrea sa va vad pe toti!

:kiss:

Nu stiu cu sagati n-am arc...da' vi de pe bulevard de pe Magheru treci rondul la Univ. spre Unirii te incadrezi pe dreapta treci de cinema Luceafarul si imediat faci dreapta pe str Doamnei..Mergi si dai de str. Selari (cred), pe stanga, are interzis deci n-o luati pe acolo o luati pe urmatoarea la stanga pe langa cladirea BNR (e str Smardan) si urmariti strada pana ajungeti in fata BCR Lipscani (care e vis a vis de BNR)..si acolo ne vedem ...INTREB IARASI: LA CE ORA MAI!?!?

da'  vi de pe bulevard de pe Magheru treci rondul la Univ. spre Unirii te incadrezi pe dreapta treci de cinema Luceafarul si imediat faci dreapta pe str Doamnei..

e cam mult, zeu!... dupa rondul de la universitate fac dreapta dupa muzeu, o tin inainte pe linga Biblioteca si BNR si dau in BCR...fac dreapta de doua ori si au ajuns in parcarea din fata pasajului VIllaCrosse...nu e mai simplu?...

Ok, acu intrebarea de baraj: ARE CAREVA O CHEIE DE BUJII? Ca pe a mea nu o mai gasesc si mi-am luat bujii Bosch cu 4 electrozi, da' din torpedou nu au efect prea mare! :lol:

Deci NFS tu nu sti de ce rade Felix da' iti zic eu te pisi pe ele de kei de bujii astea mici nu prea au efect ..Eu am dat fugutza la service dupa ce am torsionat-o pe lui Sprite cred (sau era a lui Felix nu mai stiu !!)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...