Jump to content

Se Poate Face Pe Comanda

geti

Recommended Posts

Daca vrea sa imi achizitionez un cielo nou, pot sa il comand cu o culoare ceruta de mine,dar gare nu exista in paleta lor de culori.Contracost bineinteles si cat ar ajunge daca e posibil?

Am impresia ca 100E in plus cel putin atat m-ar costa pe mine daca as cumpara acu o Nubira 2 si asi vrea ca vopsea albastru metalizat de la Matiz(sau bleu met) daca vrei o culoare care ei nu o au pe nici un model de masina banuiesc ca tre sa dai mai mult(200-300E).

Din pacate cei de la Daewoo Craiova sunt cam reticenti in privinta "personalizarii" masinii direct din fabrica. Merita incercat, cu toate ca nu prea cred sa ai sanse de reusita. Eu am dorit sa comand CD-player-ul de pe Nubira CDX pe SX in locul RC din dotarea standard, si un rezervor toroidal in locul buteliei de gaz. Raspuns clar: nu se poate.

In privinta culorii nu am insistat, deoarece in paleta de culori am gasit-o pe cea dorita, dar mi s-a spus ca doar dintre acestea se poate alege.

Poate ai noroc cu niste "pile".

:D Din cate stiu si eu sunt cateva culori care nu exista metalizate , respectiv : negru , alb si rosu !

Asta e ce stiu si eu , poate stiu prost!

E prin CT un cielo negru, nu stiu daca din fabrica sau vopsit apoi, insa pot spune ca vopseaua face diferenta! Cielo asta e un negru mat si nu impresioneaza cu nimic asa ca daca tot va ganditi la negru, mergeti pe sfatul lui Viper ;)