geti Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Daca vrea sa imi achizitionez un cielo nou, pot sa il comand cu o culoare ceruta de mine,dar gare nu exista in paleta lor de culori.Contracost bineinteles si cat ar ajunge daca e posibil? Link to comment
Alezz Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Am impresia ca 100E in plus cel putin atat m-ar costa pe mine daca as cumpara acu o Nubira 2 si asi vrea ca vopsea albastru metalizat de la Matiz(sau bleu met) daca vrei o culoare care ei nu o au pe nici un model de masina banuiesc ca tre sa dai mai mult(200-300E). Link to comment
ToPser Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 un coleg a vrut matiz negru metalizat , a vorbit cu cei de la craiova , se poate face , il costa cu vreo 300 eur in plus !!! Link to comment
Juliaen Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Din pacate cei de la Daewoo Craiova sunt cam reticenti in privinta "personalizarii" masinii direct din fabrica. Merita incercat, cu toate ca nu prea cred sa ai sanse de reusita. Eu am dorit sa comand CD-player-ul de pe Nubira CDX pe SX in locul RC din dotarea standard, si un rezervor toroidal in locul buteliei de gaz. Raspuns clar: nu se poate. In privinta culorii nu am insistat, deoarece in paleta de culori am gasit-o pe cea dorita, dar mi s-a spus ca doar dintre acestea se poate alege. Poate ai noroc cu niste "pile". Link to comment
geti Posted April 12, 2006 Author Share Posted April 12, 2006 Si eu as vrea cielo negru metalizat.Cum credeti ca arata? Link to comment
NFS Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Cum e ala, "negru metalizat" ? Negru-i negru, din cite stiu eu. Link to comment
VIPER Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Nu e! Un negru metalizat/sidefat arata super in soare. Imediat atasez niste poze. Poze cu Sapphire Black (Negru Metalizat) pe un Astra H AICI. Link to comment
body Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Din cate stiu si eu sunt cateva culori care nu exista metalizate , respectiv : negru , alb si rosu ! Asta e ce stiu si eu , poate stiu prost! Link to comment
Tommy Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Cielo negru arata ingrozitor, de asta probabil au si scos-o. Link to comment
Mircea Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Exista si negru si alb metalizat si sunt superbe! In schimb nu cred ca le poti avea pe Cielo. Cat mi-am dorit o nubira neagra... Link to comment
mike.omega Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 E prin CT un cielo negru, nu stiu daca din fabrica sau vopsit apoi, insa pot spune ca vopseaua face diferenta! Cielo asta e un negru mat si nu impresioneaza cu nimic asa ca daca tot va ganditi la negru, mergeti pe sfatul lui Viper Link to comment
Recommended Posts