Jump to content

Zdranganit La Tico

Recommended Posts

e zdranganit la gropi, se aude la usi, ca si cum s-ar misca geamurile. la toate tico am auzit ceva de genul asta.

1.Nu mai cita mesajul anterior!

2. Scrie si tu ca la romani. Adica cu litera mare in fata.

Edited by Mircea
  • 2 years later...

nustu, da zdrangane ceva porma dispare =)) ))) ,la viteze mari nu mai zic,si nu reusesc sa-mi dau seama ce.,ultima oara cand zdranganea ceva sub capota am gasit o clema de la filtru de aer sarita .si aia facea si facea tare.acuma e aceiasi zgomot,da nu mai e de la cleme ,nustu plm intra ceva in rezolantza,pe sub bord atunci :|

• 2 weeks later...

Eu am depistat,pompa de benzina!!!,gata a si cedat,inca merge,da scuipa ulei de mi-a facut tot una sub capota :( ,alta scrie pe mine .Ciudat e ca nivelul ulei nu a scazut cam deloc.Din cate am inteles se poate merge si asa cu ea da risti sa ramai in drum cand cedeaza detot :) Si nu prea am chef sa raman pe drum cu ea,asa ca alta .Deci daca candva vei gasi ulei pe cutia bateriei si cutie de viteze,sa te uiti in lateral la pompa benzina are o gaurica,aia o sa fie plina de ulei proaspat.

Edited by CatalinC

Sa stii ca consuma la fel :) ,oricum m-am intors de la service,era infundat epuratoru,a bagat aer comprimat la desfundat si mia zis ca din cauza asta a dat ulei prin pompa,a zis sa ma mai uit daca mai apare si daca mai apare, inseamna ca sa stricat pompa si trebuie alta. :)