alexino02 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Sunt posesorul unui Tico, de curand, si pe partea dreapta , pe la usi pe undeva, tot zdrangane ceva, dar nu stiu ce. Ce poate fi si cum se regleaza. Oricum, acest zdranganit l-am observat la majoritatea. Link to comment
Pedala Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Da mai multe detalii. Ce fel de zdranganit, cand zdrangane: in mers la gropi, cand inchizi usa, etc. Link to comment
alexino02 Posted April 13, 2006 Author Share Posted April 13, 2006 (edited) e zdranganit la gropi, se aude la usi, ca si cum s-ar misca geamurile. la toate tico am auzit ceva de genul asta. 1.Nu mai cita mesajul anterior! 2. Scrie si tu ca la romani. Adica cu litera mare in fata. Edited April 14, 2006 by Mircea Link to comment
ticolino Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 pai daca ai auzit la toate, atunci raspunsul e simplu: asa face toate Link to comment
Pedala Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Pai atunci ar putea fii doua cauze: chederul geamului si buretii care tin tijele de la incuietoare Link to comment
woulfy Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Si la espero se intampla... rezolvarea -misca de geam in sus sau in jos un pic. Link to comment
adostar Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 "la toate tico am auzit ceva de genul asta" Afla ca la mine nu se aude nici un fel de zgomot pe la usi. Link to comment
dreaQ Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Daca mai schimbi bucsele de la bara stabilizatoare o sa mai scapi de zgomot. Nu mai troncane chiar asa. Link to comment
CatalinC Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 am si eu un zdranganit cateodata la tico cand merg cu peste 100 ,si cateodata la relantiu da proma dispare,cand bag capu sub capota pare ca se aude de la pompa de benzina. ,asa sa fie ? aia mai poate zdrangani ? Link to comment
ToPser Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Cum sa zdrangane pompa de benzina ? Hai ca esti tare !!! Link to comment
CatalinC Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 nustu, da zdrangane ceva porma dispare ))) ,la viteze mari nu mai zic,si nu reusesc sa-mi dau seama ce.,ultima oara cand zdranganea ceva sub capota am gasit o clema de la filtru de aer sarita .si aia facea si facea tare.acuma e aceiasi zgomot,da nu mai e de la cleme ,nustu plm intra ceva in rezolantza,pe sub bord atunci Link to comment
Den Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 si mie imi bazaie ceva pe sub bord dreapta..nu depistez ce ar putea sa fie..ca si cum intra ceva in rezonanta Link to comment
CatalinC Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 (edited) Eu am depistat,pompa de benzina!!!,gata a si cedat,inca merge,da scuipa ulei de mi-a facut tot una sub capota ,alta scrie pe mine .Ciudat e ca nivelul ulei nu a scazut cam deloc.Din cate am inteles se poate merge si asa cu ea da risti sa ramai in drum cand cedeaza detot Si nu prea am chef sa raman pe drum cu ea,asa ca alta .Deci daca candva vei gasi ulei pe cutia bateriei si cutie de viteze,sa te uiti in lateral la pompa benzina are o gaurica,aia o sa fie plina de ulei proaspat. Edited February 15, 2009 by CatalinC Link to comment
Mircea Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Nu-ti scade nivelul uleiului pentru ca se autocompleteaza. Cu benzina ! Link to comment
CatalinC Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 Sa stii ca consuma la fel ,oricum m-am intors de la service,era infundat epuratoru,a bagat aer comprimat la desfundat si mia zis ca din cauza asta a dat ulei prin pompa,a zis sa ma mai uit daca mai apare si daca mai apare, inseamna ca sa stricat pompa si trebuie alta. Link to comment
Recommended Posts