VRE Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Ziua buna, Am observat de curand (de cand urmaresc ofertele) o oferta la Lacetti WTCC, care spune asa : Chevrolet Lacetti WTCC Street Edition 5 uşi 1.4 DOHC 95 CP echipat cu: · aer condiţionat · ABS · radio CD player cu MP3 şi 6 boxe · comenzi audio pe volan · faruri ceaţă · închidere centalizată cu telecomandă · geamuri electrice faţă şi spate · oglinzi electrice şi încălzite · volan şi schimbător de viteze în piele · dublu airbag, airbaguri laterale · volan reglabil pe înălţime şi profunzime · cotieră centrală faţă Kit WTCC: · extensie bara faţă şi spate · praguri laterale · eleron · ţeavă de eşapament sport cromată la doar 9.810 Euro* cu TVA inclus. * Preţuri promoţionale recomandate Sunt deja posesorul unui lacetti 4 usi 1,8 si mi-ar placea o masinuta de oras, mai ales aceeasi marca. Stie cineva, chiar are cineva din RO pe stoc exact modelul cu pretul asta, si daca sunt deja client primesc vreun discount? Link to comment
Gabiti Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Am fost azi la GTT de langa Policolor si mi-am schimbat uleiul la matiz cost total 121.81 lei si vre-o 1 si jumatate de astepta.Pentru ce am platit am primit : Ulei motor 10w40 60L GM Filtru ulei 1.2 GM Saiba buson ulei Si cele 2 Stergatoare Bosch. Si revizia tehnica Oferta mai este valabila pana la sfarsitul lunii. Daca masina nu este inca uzata uleiul este cel de care sunt parca indragostiti aproape toti de la service-urile Chevrolet, si din pacate este inadecvat modelului, in rest pretul este bun, considerand doar revizia tehnica in jur de 70 RON. Link to comment
andrew Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 (edited) Vazut duminica in Carrefour un Aveo hatch pe care scria mare reducere 23%. Era modelul nou. Edited September 29, 2009 by andrew Link to comment
andreistn01 Posted October 20, 2009 Share Posted October 20, 2009 Si eu am Facut o Revizie tehnica si ma dus la 100ron cu schimb de ulei Link to comment
masini Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Toate marcile au facut reduceri de sarbatori asa ca cine a profitat a avut de castigat. Oricum la preturile la care s-a ajuns nu cred ca mai e loc de mai bine "> Link to comment
hepea Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Pe Bulevardul Timisoara este un dealer Opel (nu stiu cum ii zice). Am vazut acolo vechiul Spark intr-o echipare bunicica (servo, aer, geamuri electrice, si ce-o mai fi fost - un fel de SE AC Power la Matiz ) la ~6200E. Mai bagi o rabla si iesi chiar bine. Motorul era de 0.8 Link to comment
andrew Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Vazut si eu in Carrefour un Spark negru pe care scria mare reducere 25%. Se pregatesc de aparitia modelului nou. Link to comment
Vasea30 Posted June 19, 2013 Share Posted June 19, 2013 Super-preturi prin RABLA 2013: http://www.chevrolet.ro/oferta-si-finantare/oferte-curente/oferta-chevrolet-cruze.html Link to comment
Englishman Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 (edited) Doresti sa cumperi un Aveo / Cruze / Spark/ etc? Naspa, nu mai este posibil !! Luati-va Opel ! Care e ideea? http://www.chevrolet.ro/masini/aveo-4usi/ Edited January 17, 2015 by Englishman Link to comment
VAXXi Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Pen' ca se retrag din Europa. http://0-100.hotnews.ro/2013/12/09/de-ce-se-retrage-chevrolet-din-europa-o-istorie-cu-erori-confuzie-si-decizii-curajoase/ Link to comment
alinaradu Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Mai avem timp pana la finele lui 2015 sa achizitionam un Cruze sau Spark (la care ma gandisem eu). Pacat insa ca s-a dus vestea ca performanta pentru Chevrolet a obtinut scorul inacceptabil - cum este privita marca, evolutia cotei de piata si mai ales partea financiara. Link to comment
Recommended Posts