geti Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Stiu ca pare o ciudatenie,dar panourile de interior de Leganza nu merg adaptate pe Cielo.Azi am mers cu o Leganza si m-a fermecat interiorul.Astept idei si sugestii Link to comment
BogdanG Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Acum pe bune ...nu e mai simplu sa treci la stage 2 ...adica sa vinzi Cielo si sa-ti iei Leganza...este mult mai simplu . PS> am observat ca multi posesori de Logan se viseaza in BMW si si-au tras cite o aripioara de rechin ... Link to comment
Mad MAX Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 (edited) fftopic: stage 3 care e bogdane? tractoras? Edited April 15, 2006 by Mad MAX Link to comment
geti Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 As lua eu Leganza.Dar la cat consuma imi trece de confort Link to comment
Mircea Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Atunci, vorba bancului, macar o usa cumpara-ti Link to comment
BogdanG Posted April 15, 2006 Share Posted April 15, 2006 Stage 3 este ...Evanda sa zicem ...dar hai ca o dam in Offtopic ... Consumul nu e atit de mare la Leganza stai linistit ...trebuie doar sa stii sa conduci ECO . Link to comment
Tommy Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Geti, eu vad ca nu esti pra multumit de aspectul masinii, eu spun ca nici dinamic nu sta grozav.. Cred ca mai bine te concentrezi sa faci bani si treci la altceva. Nu de alta, dar ajungem fratilor de rasul curcilor ca dacistii de cartier cu fel de fel de prostii agatate de masina. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Ce topic e asta? Mie imi plac usile de Matiz. Oare se potrivesc pe Espero? Link to comment
Recommended Posts