RaduERD Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 (edited) Un mic update la poze Edited February 7, 2007 by RaduERD Link to comment
uskt2005 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Superbe Spune-mi te rog ceva probleme la montaj? Link to comment
RaduERD Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Nici o problema la montaj, dureaza max 15 min, se potrivesc perfect in locul celor vechi, nu trebuie decat o cheie de 8 pt cele 4 suruburi de prindere. O sa revin si cu niste poze facute noaptea. Link to comment
CATA_ASD Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 (edited) Felicitari si iar felicitari pentru achizitia facuta, sunt super stopurile. Astept si poze facute noaptea dar sunt sigur ca vor arata ca niste bijuterii. Poti spune pretul de achizitie? Inca o data felicitari pentru tot ce ai realizat din masinutza asta. Edited February 7, 2007 by CATA_ASD Link to comment
uskt2005 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 (edited) @radu > dar unde sunt jantele alea frumoase pe care le aveai ceva timp in urma? Edited February 7, 2007 by ovi_jer Link to comment
Gamerul Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Iti spun eu ... stau la loc cald pina la primavara (cel putin asa le tin eu pe ale mele) Link to comment
dobrescucris Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 @RaduERD: Poti sa pui poze si cu stopurile aprinse? Bag de seama ca lipseste o pozitie.. cea de ceata? Link to comment
Mad MAX Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Felicitari Radu pentru stopuri ... sa le folosesti sanatos. Arata ff bine si noaptea va spun eu ... le-am vazut live. Link to comment
uskt2005 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Arata ff bine si noaptea va spun eu ... le-am vazut live. Noi te credem pe cuvant , dar totusi am vrea sa vedem si noi poze cu ele noaptea Link to comment
RaduERD Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 (edited) Am facut cateva poze noaptea ca sa va faceti o idee. Edited February 7, 2007 by RaduERD Link to comment
zeneseu Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 aaaaaaaaaaaa cum sa spun...woooooooooooow Link to comment
n1ck2203 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Salut. Am o interbare, cat te-a costat sa refaci tapiteria in special fetele de usi ca ma gandesc sa fac si eu ca amsi burete si material da nu am avut timp sa caut un tapiter. Apropo am vazut aseara masina la lia manoliu e super marfa facuta mai ales stopurile spate Link to comment
silviustel Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Salut! Imi poti spune si mie unde gasesc discuri de frana fata ATE, modelul cum le ai tu si placute la un pret rezonabil in Bucuresti? Merci. Link to comment
Spawnss Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Nota 10 fratioru meu !!!!!!!!! M-ai lesinat cu stopurile alea Link to comment
RaduERD Posted March 7, 2007 Author Share Posted March 7, 2007 @n1ck2203 - Gasesti tapiter la Ciclop Giurgiului @silviustel - Mie mi le-a adus cineva dar gasesti la pret bun la Augsburg Link to comment
uskt2005 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 (edited) Radu vreau sa te intreb ce becuri de far folosesti tu? Normale sau de alta natura(50+, 70 +, xenon) ? Daca ai altele decat cele nornale este diferenta mare de luminozitate? Multumesc "> Edited March 7, 2007 by uskt2005 Link to comment
RaduERD Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 (edited) In faruri am becuri Philips Vision Plus +50% mai multa lumina, se vad mai bine ca cele normale. Insa mi-am pus un kit de Xenon in proiectoare iar faza scurta a devenit aproape inutilizabila deoarece merg cel mai mult in oras iar proiectoarele cu Xenon sunt super suficiente. Nu se poate compara nici un bec halogen cu lumina data de xenon, e cu totul altceva, mult mai puternica si mai odihnitoare. Temperatura luminii este de 6000K. Daca aprind farurile acum parca aprind 2 lumanari, bat mult mai slab iar culoarea este incomparabila. Pun poze cu lumina dar si cu o ultima modificare la faruri: Angel Eyes & Bad Boy Look ! Edited March 8, 2007 by RaduERD Link to comment
serban_pc Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Salut, Radule spune-mi te rog frumos codul culorii pe care o ai pe masina. Ai vopsit-o pe toata? Adica dat motorul jos, tot interiorul... Mersi Link to comment
uskt2005 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Radu am rugamintea la tine sa-mi spui de unde ai luat angel eyes si cum ai procedat cu montajul Si ceva preturi si sfaturi pe PM se poate te rog Link to comment
wsc Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Imi poti spune de unde ai luat grila si pleoapele?Mersi. Link to comment
Sniper Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Salut! spune-mi si mie care vopsitor de la service Giurgiului ti-a vopsit-o ??? Link to comment
RaduERD Posted March 8, 2007 Author Share Posted March 8, 2007 @serban_pc - Codul culorii nu il mai stiu, este de Chrysler si se numeste Amber Fire Pearl. Uita-te pe prima pagina a topicului si in primul post ai sa gasesti poze cu starea masinii intainte de a intra la cabina, ca sa iti faci o parere. @uskt2005 - Iti trimit PM @wsc - Grila e facuta de mine iar pleoapele mi le-a facut un baiat din fibra, a luat mulaj pe far @Sniper - Nu a fost vopsita la Giurgiului, am vopsit-o la un alt service Link to comment
CATA_ASD Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Felicitari pentru noile modificari la masina...sunt super marfa, arata si bine si sunt si utile (xenon la proiectoare). Te-as ruga sa-mi trimiti si mie niste preturi si eventual unde as putea sa fac si eu aceste modificari (mai ales pe cele cu angel) pe PM. Inca o data felicitari. Link to comment
RaduERD Posted March 12, 2007 Author Share Posted March 12, 2007 Zilele trecute am terminat si suspensia care este cam cu 80% mai dura decat una stock de Cielo. Cu alte cuvinte masina e LEMN, nu se misca nici la viraje, nici la plecari si nici la franari violente. Cu toate acestea amortizoarele inca lucreaza, nu sunt blocate, senzatia pe gropi fiind destul de buna fata de ce ma asteptam, avand in vedere ca merg cu 2,5 atmosfere presiune in pneuri. Acum masina sta super bine pe drum, franeaza super bine, mai trebuie sa si traga pe masura si pot sa spun ca am terminat. Sper sa pot face in viitor si ultimul upgrade care nu este prea usor pentru ca masina sa traga GRAV ! Link to comment
Recommended Posts