Jump to content

Intalnire Sambata 22-04-06`

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

90% sunt prezent :D

Tot la Cafeee D'art? sa nu fie inchisa... (promotie de Pasti) Eu as spune sa mergem in parc... nu de alta dar am inteles ca a ajuns si primavara in Constanta.

CT_ZDB said:
90% sunt prezent :D

Tot la Cafeee D'art? sa nu fie inchisa... (promotie de Pasti) Eu as spune sa mergem in parc... nu de alta dar am inteles ca a ajuns si primavara in Constanta.

Intelesesi gresit :) ) Azi ploua, maine ploua, poimaine ploua iar :-W

Vecineee :P daca imi aduc aminte o sa-i cer lui ZDB ca el e responsabilu cu autocolante :D

Oameni buni, daca vin suportii sambata, sa venim si cu scule sa-i schimbam :) >-

Oare in ce suruburi am eu prinsi actualii suporti?! :scarpin:

Edited by mike.omega

Bai,sunteti penali,puneti in puii mei un om care sa se ocupe special de intalnire si fixati o ora care sa ramana batuta in cuie cum e in Buc Joi ora 20:00 si incercati sa va faceti programul in asa fel incat sa veniti...

Eu la intalniri CT vad o dezordine totala(aviz membru colorat in verde) ba va gasiti la ora 14 ba la 16 mai vine unu cu ora 15 unu vrea la cafenea altu in port samd.

Oricum sper sa ne vedem pe 29 si atunci sa fiti mai hotarati asupra locului si orei de intalnire ca nu am chief sa dau ture aiurea prin CT :lavolan: .

Domnu Alezz, parca cielo matale era ala care consuma mai putin decat un tico :P asa ca nu ar trebui sa te plangi, ca noi nu avem traficul vostru din buc care sta :)

Revenind la intalnirile din CT, lasi un nr de tel cu cateva zile inainte si vei fi anuntat cand si unde se va tine sigur intalnirea ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...