MethodRO Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 @Alezz: Bai cred ca mai de graba ajungi la mine. Ca dupa cum il stiu pe Radu... In alta ordine de idei Alezz are dreptate in ceea ce priveste ora de intalnire. In plus de asta exista loc de intalnire de vara si de iarna. Daca tot schimbati ora nu o sa se mai pupe cu ora din calendar. Link to comment
CT_ZDB Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Cum aflu daca vor avae de surubarit la masini va anunt... si daca avem de surubarit ne intalnim in parc sa la cafee D'art nu se cuvine sa ne apucam se treaba in parcarea aia. Ar fi bine sa dea cineva o fuga la Cafee D'art sa se intereseze de program sa nu fie inchis sambata (din motive lesne de inteles). In parc cu noi daca vine iepurasul si daca se lasa cu ploaie mergem la Mc.D. Link to comment
mike.omega Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Se vede ca n-ai fost la intalnirea cand s-au pus jante de 15 pe tico, in parcarea aia din centru, si eram baieti dotati nu gluma! (cric, 2 pompe, diverse chei, aparate foto si altele) Link to comment
ToPser Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 Alezz stai linistit noi suntem mai putini, dar foarte uniti, de aceea programul nostru este mai flexibil !!! Eu zic ca sambata sa ne intalnim in padure la Valu, facem si un gratarel ,si poate imi arata Vanatorul de unde m-a ochit cu Canonul din dotare!!! >- Link to comment
paul_marines Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 (edited) ToPser, a fost un moment de mare sincronizare, sotia sosea la volanul lui matizica si se apropia de drumul care duce la pasajul peste calea ferata de la Valu. Atunci am pregatit camera pentru a prinde momentul sosirii. In timp ce sotia astepta sa acorde prioritate unui Tico rosu visiniu de la clubul Daewoo al carui posesor era in pragul celei de-a 46 aniversari am sesizat oportunitatea de a te prinde in miscare. Acesta a fost momentul in care te-am identificat si fotografiat. Ma intreb daca nu ai recunoscut Matizul AVM? Edited April 18, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 (edited) Topseru n-a vazut prin ochelari matizul > Ce are atasat buburuza deasupra? Edited April 18, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ce are atasat buburuza deasupra? Nimic, este doar tavanul unei alte masini care circula pe drumul national. Link to comment
dreamlike Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Ce are atasat buburuza deasupra? Cred ca vanatorul african a asteptat in tufis cu obiectivul pregatit pentru a surprinde momentul in care matizelul se va afla in dreptul celeilalte masini ca sa ne induca in eroare. Cat priveste vizitatorii, nu va mai plangeti atata ca pana acum nu a venit nimeni sa fluiere-n pustiu prin parcare. Despre schimbarea orei se discuta de mai mult timp. Nu-mi ascund nerabdarea si bucuria de a avea la intalnire si altii membrii dwc din tara. Va asteptam cu drag si cu ospitalitatea multiculturala constanteana cunoscuta. Link to comment
mike.omega Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Recensamant, strigare de catalog, sau puteti sa-i spuneti cum vreti voi 1. Topserii 2. ZDB 3. Method RO 4. Dreamlike 5. M Cojo 6. Safari Hunter 7. Renatremo 8. Ionut(?) 9. Eu De Test Driver mai stie careva ceva?! De notat ca MethodRO ne va aduce suportii de numar asa ca sa fiti pregatiti de schimbare Link to comment
sebian Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Eu as fi venit, dar vineri seara ma intorc in Bucuresti iar simbata dimineata o intind spre Sucevita, sa fac Pastele acolo Link to comment
mike.omega Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Poate ajungi pe 29 cu Alezz Link to comment
ToPser Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 mike l-ai uitat pe alex (the_grimreaper) ! Link to comment
mike.omega Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Da, asa e 1. Topserii 2. ZDB 3. Method RO 4. Dreamlike 5. M Cojo 6. Safari Hunter 7. Renatremo 8. Ionut(?) 9. Alex (the_grimreaper) 10. Eu Link to comment
mike.omega Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 (edited) Eu credeam ca daca umblu cu Tico pe strada nu ma vede lumea si se urca pe mine, asa ca merg cu dacia mai mult si azi pe str. Mircea vad un tikalos cu un numar de inmatriculare mai special asa Schimb directia de mers si merg dupa el sa ma asigur ca vad bine. Ajung la intersectia dintre mircea si mamaia unde incep si ii dau flash-uri poate poate ii pica fisa... dar de unde Stimabile ti-am lasat un claxon si in Tomis 2 sper sa te fi prins De citit Edited April 20, 2006 by mike.omega Link to comment
MethodRO Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 In aceasta seara am ridicat suportii de numere cu insemnele DaewooClub.ro. Va rog sa va prezentati sambata pt a va fi inmanate. P.S. Topser stai linistit ca am luat ce m-ai rugat. Link to comment
renatremo Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 sambata vin si eu! din pacate iar pe jos! inca nu e gata nubirika! bafta tuturor!!! Link to comment
MethodRO Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Pana la urma unde a ramas sa ne adunam? Link to comment
mike.omega Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Eu o sa fiu pe la ora 15:00 la Cafe D'art, daca nu va gasesc ma pun pe dat telefoane Link to comment
ToPser Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 deci , da . ora 15: 00 la cafenea ! Link to comment
MethodRO Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Pia atunci la 3 sa fie. Sa aduceti si scule ca sa le montam. Link to comment
VECTOR Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 din moment ce maine nu o sa fiu prezent la intalnire, o sa va transmit de pe acum toate cele bune si un Paste fericit. sa ne vedem cu bine. sper sa ma intorc intreg si uscat de la braila si sa nu ma ia apa. Link to comment
MethodRO Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 (edited) Drum bun Vector si Paste Fericit si tie si tutror membrilor DaewooClub.ro. Edited April 21, 2006 by MethodRO Link to comment
CT_ZDB Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Intalnirea membrilor se face in fata la Cafee D'art la ora 15:00 si hotaram la fata locului in functie de temperatura si vreme incotro mergem . Sper sa ramana vremea lafel ca in zilele astea Link to comment
ToPser Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 de unde ca aici a inceput ploaia ("> Link to comment
mike.omega Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Bai nu cobi! Te lasa fara ticozaur! Link to comment
Recommended Posts