MCojo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 ... surubelnita lata )"> Da, aia de la Daewoo Tico sau aia de la Daewoo Cielo?! Link to comment
MethodRO Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Late poate pt Bicicleta! ) Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Da, aia de la Daewoo Tico sau aia de la Daewoo Cielo?! Daewoo Tico rulles! >- Link to comment
dreamlike Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 ... E prea subtila pentru mine, n-am inteles substratul S"> . Intalnirile ca intalnirile, sunt minunate, dar cele mai misto sunt discutiile de pe forum de dupa ... Multumesc si eu lui MethodRo pentru interesul si ajutorul acordat tuturor. Acum inteleg de ce-l iubesc fetele asa tare. Link to comment
MCojo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Daewoo Tico rulles! >- Am inteles... cea de la Cielo era prea mare... ma gandesc cum o fi fost cea de pe Kalos in raport cu celelalte ... mai mare bineinteles! > Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 E prea subtila pentru mine, n-am inteles substratul S"> . E prea subtila, ai??? Stai sa-ti explicitez modulul. Transformarea care te-a cuprins nu poate fi trecuta cu vederea: 1. ti-ai luat Timex, bineee; 2. ti-ai luat Canon, bine ... bine; Ei acum mai ramane sa vii si cu un Kalos sa devii un membru impozant. Link to comment
dreamlike Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) ...Transformarea care te-a cuprins nu poate fi trecuta cu vederea... Pai ti-am mai spus ca imi place sa invat de la cei mai buni. P.S. Imi place denumirea pozei. ) Edited April 22, 2006 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 P.S. Imi place denumirea pozei. ) Pai nu prea am dat eu denumirea pozei. Canonul are un senzor pentru cei care nu folosesc BU, ii simte de la distanta si le da o denumire autogenerata specifica si apropiata de subiect. Link to comment
MCojo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Din pacate acest "senzor" nu cred ca a fost implementat si pe modelele de la A610 in sus, intrucat a fost interzis de normativele D.C.C. in vigoare... Edited April 22, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Hristos a inviat! Noi, am mai pus de o intalnire mica la bisericuta din parc pentru a lua lumina Noi= ZDB, MethodRO si subsemnatul Edited April 22, 2006 by mike.omega Link to comment
MethodRO Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Corect Mike. Frumoasa seara. Hristos a inviat! P.S. Ai reusit sa ajungi cu lumanarea aprinsa acasa? Link to comment
mike.omega Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 S-a stins in fata blocului Norocu cu ai mei care au venit dupa mine si au adus ei lumina Link to comment
Alezz Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Hristos a inviat Constantaaaa . E acu patanie,eu fu la biserica la Cernica sa iau lumina cu un matis si 4 gagici inauntru si ce sa zic anu asta ca niciodata dupa ce ca s-a stins lumanarea odata cand am ajuns acasa am ramas si fara obiectul muncii(lumanare)nu mai stiu la cine e dar nu mai conteaza important e ca am fost acolo ai am luat lunina cand a trebuit. Sa speram ca ne vadem pe 29 . Sarbatori fericite in continuare . Link to comment
mike.omega Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 (edited) Adevarat a inviat! Ti-au furat-o fetele (lumanarea ) Intrebarea pe care mi-o pun eu: unde ati incaput voi in matiz?! Te asteptam! Albumul foto, in sfarsit! Edited April 23, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Abia acum sunt pozele din album gata "> Enjoy Link to comment
test_driver Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Hristos a inviat! Sarbatori fericite tuturor membrilor DaewooClub. Imi pare rau ca nu am mai ajuns la o intalnire Daewoo de mult timp, sa nu credeti ca v-am uitat, dar am avut ceva treburi gospadaresti sau negospodaresti. Sper sa ne vedem dupa 1 Mai adica next week. Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Next week e 29 sau chiar mai devreme Link to comment
test_driver Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 next week dupa 1 mai . ca pe 29 dimineatza, sper sa plec din judetul asta, mi-a ajuns pana peste urechi, nu am mai iesit de asta vara undeva unde sa ma relaxez. Link to comment
Immortal Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Hristos a inviat! Arh ce ma oftic. Sambata asta se tine? Ca vreau si eu! Link to comment
Recommended Posts