dreamlike Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Adica maine ne facem si cu suportii de numere? Link to comment
MethodRO Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Corect maine se impart suportii! Link to comment
dreamlike Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Corect maine se impart suportii! Atunci maine iti pregatesc si eu o mica surpriza. Link to comment
ToPser Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 (edited) mike vezi poate te las si eu fara digital ) cu ticozauru tau nu am ce face ca am deja unul . si o sa mai am unul . mai incolo Edited April 21, 2006 by ToPser Link to comment
alx Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Mah baieti... am si eu o propunere... ce-ati zice sa facem intalnirile din CT joia? eventual facem si un videocall cu bucurestiul... Interested? Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Dar daca o mutati voi sambata?! Link to comment
alx Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 eu aveam alt interes... personal... sa pot sa attend si eu la una dintre ele ca altfel sunt in contratimp (in timpul sapt in CT si in weekend in B). in plus, macar ati incercat? Link to comment
ToPser Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 pai lumea mai munceste nenea alx ..eu spre exemplu scap pe la 5 de la scarbici ..nop...e ft bine sambata ! Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Asaaa... deci dupa ce am alergat dintr-o spalatorie intr-alta doar doar gasesc un loc mic si pt ticozaur am ajuns la intalnire dupa ce l-am pescuit pe MethodRO. La cafe d'art era muuult prea aglomerat, nici locuri de parcare nu aveam asa ca am mers pe malul lacului, profitand din plin de vremea buna. Pe malul lacului am stat vreo 5 ore daca nu mai mult, unde ne-am montat suportii noi, cu chiu cu vai! Am descoperit de inseamna suruburi si piulite gripate. Tin sa multumesc lui MethodRO in mod special pentru ajutorul accordat la montarea suportilor dar si celorlalti membri ce ne-au ajutat ori cu scule ori cu mici idei Albumul cu poze il pun mai tarziu PS: Midnight Racer?! Pe unde umbli ca trebuia sa postezi tu primul "> PS2: Pt masina mea nu ati avut ochi am spalat-o si eu odata si atunci nu va uitati la ea Edited April 22, 2006 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Noroc cu sculele din dotarea Kalosului, care, culmea, s-au nimerit sa fie prin portbagaj... Altfel va vedeam fara suportii de numere neschimbati! ) P.S. A fost clar azi, masinuta mea a fost cea mai curata... Concluzia : ce-si face omu' cu mana lui... "lucru manual" se cheama... asta pentru a nu lasa loc de interpretari... Edited April 22, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 PS2: Pt masina mea nu ati avut ochi am spalat-o si eu odata si atunci nu va uitati la ea Da Mikey, am avut oki, dar ce folos. Daca la stralucire ai fost la egalitate cu MCojo si Dreamlike, insa juriul a luat in calcul pentru departajare suprafata vopsita a masinilor. In acest caz fizicul nu te ajuta ("> si MCojo a fost declarat (autodeclarat) castigator la puncte. Link to comment
MethodRO Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Frumoasa intalnire dar cand am sa vad si eu membre pe la intalnire? Nu de alta dar trebuie sa ma mentin in forma cu pupatul. Azi numai prietena lu Radu a fost. Restul ce asteptati? Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Frumoasa intalnire dar cand am sa vad si eu membre pe la intalnire? Nu de alta dar trebuie sa ma mentin in forma cu pupatul. ... Restul ce asteptati? Mai asteapta putin sa vina macar luna mai si atunci vom trece si noi cei care mai suntem, de regula prezenti la intalnire, la pantaloni scurti si tricouri cu manecute si atunci sa vezi membre inferioare si superioare. Nu stiu daca te vor ajuta sa te mentii in forma?? . .. .. .. . Edited April 22, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Dupa ce m-am trezit cu noaptea in cap pentru a ma ocupa de treburile gospodaresti de abia asteptam intalnirea cu prietenii "sambetisti" unde m-am simtit din nou minunat. Sper sa ne vedem cat mai des in natura, dar locatia aleasa nu e tocmai buna - praf de la masini, mizerie la tot pasul, muzica de la alte etnii ... trebuie sa facem ceva. Inca o data va urez toate cele bune si Paste Fericit! Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 @Safari: Te rog frumos nu dezinforma. Nu ma ajuta fizicul ticozaurului ca fizicul meu propiu si personal ma ajuta (la ce?! urmeaza sa stabilim candva ) @M Cojo: ai fost la un pas de a fi primit cu bratele deschise de gazeta "We're sorry... ...due to a high volume of page requests, this Webshots page is not available right now." Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) @Safari: Te rog frumos nu dezinforma. Nu ma ajuta fizicul ticozaurului ca fizicul meu propiu si personal ma ajuta Mike.S-un Mega am retinut ca ai mai crescut in inaltime cu 10 cm insa husa de pe oasele tale e kam skiny fata de mult generosul si venerabilul MCojo, posesor de Kalos Daca te stradui abia ii acoperi capota motorului si ceva din habitaclu si acolo pana la jumatatea usiilor. Asta e trebuie sa mai cresti, era un banc cu o soferita de Tico care se apleca asupra motorului sa-i dea ... stii tu pentru ce.. Edited April 22, 2006 by safari hunter Link to comment
MethodRO Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Va prind si eu din urma mai vanatorule.Am facut o burta in ultima vreme...Asa ca o sa aveti concurenta! > Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Eheee, unii se mentin in forma pentru bac Dupa aia mai vedem ce si pe unde crestem Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Dupa aia mai vedem ce si pe unde crestem Mai Mike.Omega hai sa facem o ultima intrecere in lupta dreapta . In avatarul tau de fiecare data a intrat aproape toata masina pe cand de la Kalos doar oglinda Edited April 22, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Noroc cu sculele din dotarea Kalosului, care, culmea, s-au nimerit sa fie prin portbagaj... Altfel va vedeam fara suportii de numere neschimbati! ) Kaloburtosii astia, ce rautaciosi sunt Mike! Ghinionul nostru ca nu a venit si Safari_H cu kalosul ca aveam doua truse de scule. Deh, masini cu probleme trebuie sa fie pregatiti tot timpul. Baieti nu ati invatat ca nu doar marimea conteaza? Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Si eu incerc acum sa-mi schimb avatarul cu unul in care nu incape tico dar nu merge, deh IPB @Safari: vrei poze in care sa-ti incapa masina, just say it, ca se prezinta baiatu cu obiectiv ce incepe de la 24 de mm, nu ca amaratii de noi de la 35 de mm, si intra in obiectivul ala Kalosul tau cu tot cu portbagaj @Dreamlike: noi, the 3 cil power, nu avem si nu vom avea niciodata probleme cauzate de ale noastre masini(poate daca dam peste piese contrafacute) Link to comment
MCojo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Hehe mare noroc ati avut de trusa mea...in mod normal imi serveste pe la munci, cam rar ce-i drept; e mai murdara acum dupa ce a folosit-o Mike&Co... Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Ghinionul nostru ca nu a venit si Safari_H cu kalosul ca aveam doua truse de scule. Deh, masini cu probleme trebuie sa fie pregatiti tot timpul. Nu vreau sa fiu mojic insa nu pot trece cu vederea ca unii la kilometrii parcursi (varsta) nu aveti scule la voi ("> Baieti nu ati invatat ca nu doar marimea conteaza? Parca nu urmariti serialul cu Al Bundy care tine o mana pe telecomanda si una pe trusa cu scule si exclamaPeggy, size really does matter!! Edited April 22, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Pentru cei ce au deschis televizoarle mai tarziu noi inca vorbim de cheia fixa de 10 si surubelnita lata )"> Link to comment
MethodRO Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Toate ca toate dar fara trusa lui Mcojo si a lui topser nu cred ca ne-am fi descurcat. Multumim! Link to comment
Recommended Posts