Satori Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Cum a fost aseara, Methoade? Si nu ma refer la intalnire... dupa ea Link to comment
MethodRO Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 Pai m-a dus fata pana acasa. Atat! Dar la tine? Link to comment
Brainiac Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Tu parca erai la pat ...ce faci la calculator ?Pune mana si fa-te bine sa vezi si tu membre la intalnirea viitoare PS> minus o membra care este plecata peste hotare ...cica in interes de serviciu Care pat? Sunt la serviciu, cu trebi . Cu siguranta ma fac bine pana data viitoare, dar nu ca sa vad ceea ce zici tu . P.S. care membra? care interes?! care serviciu?!? Link to comment
Satori Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Pai m-a dus fata pana acasa. Atat! Dar la tine? La... tine? Eu sunt Rastafarian, mai, nu Pupacios de Membre! Link to comment
CrisR Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Multumesc pe aceasta cale acelor "oameni de bine" si cu minti luminate care au montat la ora 2 noaptea suportii!!! "> P.S. Interesante si educative discutiile de aseara Link to comment
sprite Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 ...şi eu le mulţumesc că n-am plecat cu numere de lizing... Link to comment
Sharpe Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 (edited) Placerea este de partea 'oamenilor de bine" ...cu maini dibace! Adevarata intalnirea de ieri-azi! @peste,data viitoare sa iei mai multi bani cu tine...just in case! Edited April 21, 2006 by Sharpe Link to comment
CrisR Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 ...şi eu le mulţumesc că n-am plecat cu numere de lizing... Asta pentru ca nu m-au tentat numerele tale de inmatriculare...nu mergeau pe kalos ) Link to comment
Brainiac Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 (edited) ...şi eu le mulţumesc că n-am plecat cu numere de lizing... Esti sigur-sigur? Azi dimineata am vazut un matiz verde (semana foarte bine cu al tau) parcat "pe un deal", pe undeva pe langa blocul meu si mi s-a parut ca are un "B" si dupa aia vreo 5 cifre la numar. Oare nu o fi fost totusi al tau? Edited April 21, 2006 by Brainiac Link to comment
octaviu Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Multumesc si eu lui Sharpe ptr ajutorul acordat la montarea suportilor... P.S: sa nu va luati de nr meu... nu vine de la ce banuiti voi, sunt initialele mele si pe moment la Udriste nici nu mi-am dat seama ca se va intelege cuvantul ala ptr ca eram prea nervos din cauza ca nu am gasit nimic liber din ce-mi propusesem... Link to comment
sprite Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Asta pentru ca nu m-au tentat numerele tale de inmatriculare...nu mergeau pe kalos ) Te cred; sunt cam verzi... Dar nici pe mine nu ma coafau numerele tale; contin prea multa aritmetica... Esti sigur-sigur? Azi dimineata am vazut un matiz verde (semana foarte bine cu al tau) parcat "pe un deal", pe undeva pe langa blocul meu si mi s-a parut ca are un "B" si dupa aia vreo 5 cifre la numar. ...nooo, e din cauza vitezei. Mergi omule mai incet, ca incurci peisaju'! Link to comment
Recommended Posts