Ionut82 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 (edited) Este o Skoda Felicia 1,6MPI mai simpla ...am apucat sa ii schimb toba originala cu una Borla semnalizarile de pe aripi si jantele (plus anvelope de vara) Edited April 17, 2006 by Mircea Link to comment
ToPser Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 dragutza ! ce planuri ai cu ea pe viitor ? niste poze de la interior ? Link to comment
Gamerul Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Coboara-i garda la sol si o sa arate si mai bine, si o sa se comporte si mai bine pe viraje. Link to comment
aztec Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 masna e buna.. insa numarul e demential..daca era si cu B in loc de CT.. nu te mai oprea politia Link to comment
Ionut82 Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 Coboara-i garda la sol si o sa arate si mai bine, si o sa se comporte si mai bine pe viraje. Amortizoare Monroe Gas...de coborat inca mai caut o solutii...desii am auzit multe pana acum.. Aztec stiam lucrul asta...poate pe viitor ma mut in bucuresti(joke) Topser ..din pacate inafara de ornamentele de plastic peste care s'a pus folie ...nimic inca...iar planuri de viitor...multe foarte multe ...o sa vina poze cum apare ceva nou Link to comment
mike.omega Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Sa nu ne uiti cu intalnirile Ori n-am vazut eu bine, ori te-am vazut odata si cu alte jante?! sau mi s-a parut Link to comment
Ionut82 Posted April 18, 2006 Author Share Posted April 18, 2006 (edited) Nu uit...am avut ceva analize si alte chestii medicale de rezolvat care nu prea am avut cum sa le aman.Sambata sunt prezent 1000% iar in legatura cu jantele nu prea cred ...decat tablele?? in rest sunt singurele care le am Edited April 18, 2006 by Ionut82 Link to comment
Ionut82 Posted May 7, 2006 Author Share Posted May 7, 2006 Dupa cateva zile de munca..am finaliziat pleoapele pentru faruri..PS sunt facute din fibra nu din autocolant...urmeaza sa lucrez la eleron si alte "surprize" Link to comment
dreamlike Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Poate reusesti sa ajungi sambata sa ne faci si noua o prezentare live! Link to comment
Recommended Posts