f.marinescu Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 Cumpar oglinda stanga Tico, de preferat fara amplificarea distantei. Link to comment
Senna Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 (edited) Ceea ce vrei tu nu exista, adica oglinda noua cu geam plan. Daca vreo neaparat iti dau eu una crapata, o faci cioburi si le indepartezi si ii lipesti o sticla de oglinda plana, te rezolva orice geamgiu Edited April 18, 2006 by Senna Link to comment
f.marinescu Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 Cumpar oglinda stanga Tico, de preferat fara amplificarea distantei. Multumesc, dar cred ca deja ai dat-o. Link to comment
AZH Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Intradevar, oglinda a ajuns la mine, dar dupa experiment(daca reusestez), cred ca o donez si eu. O zi buna! Link to comment
drafo Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Cumpar oglinda stanga Tico, de preferat fara amplificarea distantei. Oglinda ext.stg.Tico-41.65 RON cu TVA inclus Link to comment
Recommended Posts