Moshu Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 (edited) N-ai cautat unde trebuie Punto 2 MJT e mai economic in viata reala decat Clio2, si in plus reviziile sunt mai rare, are distributie pe lant, masina in sine e mai ieftina, in stastistica Topgear e mai fiabila, etc. In plus, in clipa in care a iesit pe piata cu un consum declarat de 3.9% instantaneu in pliantele publicitare de la Clio s-a trecut de la 4.0 la 3.6. A dracu' marketing, probabil vor ajunge sa declare consumuri negative . Nu am cautat nicaieri, am spus "pe real" adica cu mana pe volan si cu ochiul pe consum. Punto nu am avut ocazia sa testez. Si chiar asa, clio2 ramane o masina fffff convenabila dpdv a consumului la motorina. Restul- revizii etc, te cred pe cuvant. Edited April 19, 2006 by Moshu Link to comment
VAXXi Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Imi scapa acum numele producatorului. ATI. Si culmea, au recunoscut. Un test real ar fi sa cumpere cineva masini, si sa le trozneasca de obstacole neprevazute de NCAP (de exemplu, intr-un stalp, pentru ca mi se pare mult mai probabil un accident cu un stalp/copac decat cu un perete de beton). Link to comment
BogdanG Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Pai daca ar face asa ceva reno si-ar pierde toate stelele ) Link to comment
mr_ Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 @Moshul Asa e, iar in Romania Reno e de departe si cel mai ieftin comparativ cu concurenta. Insa Ro e un caz particular, chiar si la ei acasa in Franta Punto e mai ieftin decat Clio. Golful 5 are 5* dar AUDI A3 are 4* Octi 2 4* VW TOURAN 4* si sunt pe aceiasi platforma : Logan, Micra si Clio 3 sunt pe aceeasi platforma si au 3,4 si respectiv 5 stele Link to comment
BogdanG Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Si la noi se chinuie Punto cu o superoferta dar Symbolul este imbatbil ca pret . Asta inseamna ca Loganul poate ajunge la 5 stele dar v-a costa mai mult ca noul Clio ) Link to comment
Recommended Posts