Jump to content

Peste 5 Stele La Ncap!

Abram Burel

Recommended Posts

N-ai cautat unde trebuie ;) Punto 2 MJT e mai economic in viata reala decat Clio2, si in plus reviziile sunt mai rare, are distributie pe lant, masina in sine e mai ieftina, in stastistica Topgear e mai fiabila, etc. In plus, in clipa in care a iesit pe piata cu un consum declarat de 3.9% instantaneu in pliantele publicitare de la Clio s-a trecut de la 4.0 la 3.6. A dracu' marketing, probabil vor ajunge sa declare consumuri negative :D .

Nu am cautat nicaieri, am spus "pe real" adica cu mana pe volan si cu ochiul pe consum. Punto nu am avut ocazia sa testez. Si chiar asa, clio2 ramane o masina fffff convenabila dpdv a consumului la motorina. Restul- revizii etc, te cred pe cuvant.

Edited by Moshu
Imi scapa acum numele producatorului.

ATI. Si culmea, au recunoscut. Un test real ar fi sa cumpere cineva masini, si sa le trozneasca de obstacole neprevazute de NCAP (de exemplu, intr-un stalp, pentru ca mi se pare mult mai probabil un accident cu un stalp/copac decat cu un perete de beton).

@Moshul

Asa e, iar in Romania Reno e de departe si cel mai ieftin comparativ cu concurenta. Insa Ro e un caz particular, chiar si la ei acasa in Franta Punto e mai ieftin decat Clio.

Golful 5 are 5* dar AUDI A3 are 4* Octi 2 4* VW TOURAN 4* si sunt pe aceiasi platforma =)) :

Logan, Micra si Clio 3 sunt pe aceeasi platforma si au 3,4 si respectiv 5 stele :dizzy: