Viktor Posted July 19, 2024 Share Posted July 19, 2024 Nah, ca avem si asa ceva topic referitor la izolare termica. Pfhoai da' ce praf pe el ... Link to comment
Akon Posted September 15, 2024 Share Posted September 15, 2024 Pai si nu l-ai sters ? Ceva nou ?😁 Link to comment
Viktor Posted September 16, 2024 Share Posted September 16, 2024 On 9/15/2024 at 7:07 PM, Akon said: Pai si nu l-ai sters ? Ceva nou ?😁 Nimic nou. Fu vorba vorba de izolare termica pe un topic pe undeva si imi veni in minte de existenta acestui topic peste care trecusem in trecut motiv caruia l-am scos mai in fata s-avem pe ce ne da talerntele in caz "de". De se lasa cu izolari termice pe tragace. Eu unu planuiam folie aluminiu in portiere si plafon insa, dupa ce am demontat fetele de usi spate (la ford) pentru a inlocui cu unele noi macaralele geamuri, am fost placut surprins de izolarea existenta din fabrica. Dupa ce am vazut cum stau lucrurile am ajuns la concluzia ca nu e cazul de un plus rind de folie, cel putin astfel consider, de moment. Acuma, de n-oi avea stare ... si-o sa-mi ramina folie din aia buna cu care n-o sa am ce face, stiu unde se potriveste de minune. Link to comment
Recommended Posts