migrosoft Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Ca tot am deschis discutia... Daca va place locatia (puteti vizita http://www.dallas-slobozia.home.ro - site realizat de mine), putem organiza si aici o intalnire nationala. Il cunosc pe patron si cred ca este posibil acest lucru (mi-a zis ca la 1.000 de deoisti adusi, mie imi face discount... ). Astept opinii, sugestii si sprijin de la deoistii ialomiteni! Link to comment
VAXXi Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Asta e ala cu Turnu' lu' Eiffel ? pot sa ma catar pe el ? Link to comment
migrosoft Posted April 19, 2006 Author Share Posted April 19, 2006 daca ai sange-n tine... deocamdata era inchis pentru vizitatori... Nu cita mesajul anterior in intregime Link to comment
BogdanG Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Ce se poate vedea/vizita pe acolo ? PS>site-ul la mine nu se incarca ("> Link to comment
mike.omega Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Site-ul merge cu IE dar merge greu. Locatia... nu-mi spune nimic. In sensu ca nu e nimic prin jur care sa atraga PS: 1000 de membri?! daca se aduna 100 eu zic ca e bine Link to comment
migrosoft Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Site-ul merge greu deoarece are efecte Flash si Javascript (asa a fost dorinta patronului ); necesita o conexiune buna la internet; ... daca-ti promit ca dau o bere, consideri oferta atragatoare? Nu cita mesajul anterior in intregime Link to comment
Tommy Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Unde pui ca mai are si htmleu Merge si in Firefox. E la fel de maiastru ca si celalalt site, ala cu 112. Link to comment
migrosoft Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 mersi pentru aprecieri, esti generos! Nu cita mesajul anterior in intregime Link to comment
BogdanG Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Intrebarea ramane in picioare ...deci ce putem face acolo ? Link to comment
Recommended Posts