Alezz Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 (edited) (Alezz @ Apr 22 2006, 08:48 AM) *"La Daewoo nu exista garantie extinsa."@Alezz> m-ai spart. Vrei sa-ti fac o scanare? Sau te duci tu si intrebi la reprezentanta. Mama da ce sec mi-ai zis-o ca la handicapati. Si cum eu am trabant din 2006, n-am de unde sa stiu... Mai inavata baietash... ca vorbesti cu oameni mari aici. 1 la mana Zmeule e vb de cielo care are ambreiaj hidraulic nu pe sarma ca la matiz 2 la mana NSL masina e cumparata de mine din banii mei(cash) de noua 3 4 la mana nu inteleg de ce v-ati bagat pt ca eu nu am jignit pe nimeni doar mi-am spus parerea in privinta uleiului folosit la acea masina,imi pare rau dar eu am fost scolit altfel in privinta modului de functionare a motoarelor termice timp de 5 ani de zile si din partea mea nu puteti decat sa bagati in ele 20W40 de dacie si sa schimbati axele cu came la revizia de 60mii de km. Edited April 24, 2006 by Mircea Link to comment
alx Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 pufosu', daca dadeai si tu o explicatie cat de mica evitai... Sa-ti spuna nen-tu care puse mana pe cielouri de cand erau mici (97-incoace). de putini ani (2001-2002 incoace) s-au prins sericeurile de jmecheria cu uleiul 10sau 5w la cielitouri... in 97 se baga la greu 10 sau 15w la euroservice unirea care pe vremea aia era The Daewoo Service... Nu te mai da atoatestiutor... Ramai pamantean ca noi ceilalti... Link to comment
bella Posted April 25, 2006 Author Share Posted April 25, 2006 In primul rand Hristos a inviat si multa sanatate la toti de pe forum. Va multumesc tuturor celor care ati raspund mai mult sau mai putin la obiect O sa incerc sa raspund la mai multe intrebari: -masina are servo, geamuri, aer, proiectoare, etc. -in facturi nu apare ca s-ar fi schimbat distributia asa ca o sa ma ocup eu de acest aspect. -in carnetul service scrie ca s-a bagat numai ulei 10W40 la toate reviziile 10-40.000 asa ca nu stiu ce sa zic, relativ la parerile unora ca ar avea 145.000 Km. Eu il cunosc pe om, cunosc masina si sunt sigur ca sunt Km reali...dar asta este o alta discutie. Sper sa nu am probleme prea mari cu ea pt ca am luat-o doar pt ca stiu ca la motor si cutie(daca sunt bine intretinute) aceste masini nu fac probleme. Numai bine. Link to comment
alexmohora Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Felicitări şi să o stăpâneşti sănătos! Preţul e foarte bun, km sunt reali după cum spui (rudă, carte service etc.) singura problemă e că te-ai aşteptat la mai mult Ai să vezi că e te obişnuieşti cu ea şi s-ar putea să-ţi placă. Şi pe mine mă enervează o grămadă de chestii (în special plasticele din interior, insonorizarea proastă, consumul etc...) dar încet încet o pun ”pe picioare” pardon pe roţi. Tocmai am pus ulei 5W40 (Castrol TXT) schimbat nişte filtre, folosit cauciuc pentru a reduce zgomotele dintre plastice din interior, dat cu un şpray pe cureaua de alternator care e cam zgomotoasă (asta până o schimb). Încearcă să-i rezolvi micile probleme şi ai să fii mulţumit. Este o maşină de încredere - dar fii atent şi cu ce o compari. Link to comment
bella Posted April 25, 2006 Author Share Posted April 25, 2006 (edited) Corect...o sa ma ocup de ea imediat ce o sa o inscriu pe numele meu si o sa va tin la curent. Edited April 25, 2006 by bella Link to comment
Recommended Posts