migrosoft Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Va solicit acordul si parerile personale privind organizarea unei intalniri (saptamanale?!?) la nivelul judetului Ialomita. Astept propuneri pentru locatie si data! Link to comment
JMu Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Eu astept sa vad cati am fi la intalnire... ca deocamdata suntem doar noi 2. Link to comment
migrosoft Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 Am intalnit azi la spalatoria de langa Manastire un tip din Ciochina IL-53-MIG, Cielo, argintiu metalizat, GPL, ianuarie 2006... Daca-l mai intalnesc si accepta, ii dau un autocolant gratis ca e de-al meu ). La fel mai am un "vecin" prin zona pietei cu un Espero (aproape) identic cu al meu, IL-02-NIG. Poate vad postarile si intra in dialog cu noi! "> Link to comment
migrosoft Posted April 24, 2006 Author Share Posted April 24, 2006 Intalnit azi pe Matei Basarab, zona Manastire (!?!), Slobozia, Espero alb cu nr. IL-99-MIH. Rog sa-si contacteze surioara MIG! ) Link to comment
dreamlike Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Esti foarte original in racolarea membrilor din Ialomita. Succes! P.S. Daca nu accepta sa vina, eu zic sa treci la represalii. Link to comment
Recommended Posts