Jump to content

Intalnire Bucuresti - 27.04.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nimeresc eu cumva ;) . Daca auziti un claxon de Matiz care tipa in disperare sa stiti ca eu sunt si nu va gasesc :D . Lasati si voi pe drum niste urme: de anvelope eventual si, obligatoriu, cu dedicatie - pentru wizzard. Hai ca mai am un drum de facut si vin spre voi!

Dupa ce l-am lasat pe alezz la locul cu pricina am fost am beut o berica si am dat o tura cu fata prin parc. Itinerarul a trecut si pe la polivalenta unde se lipea de zor un autocolant pe un matizoi... :)

A mai ciocnit cineva ceva?? Ca eu am uitat ouale akasa :( . Am uitat sa le iau ca veneam de la munca... :|

Edited by viorem87

Autocolantul se lipea pe luneta Matizului meu :D . Arata super. Vreau sa mai lipesc unul pe bara din spate jos putin spre stanga. Chiar daca se ia nu e problema pentru ca la 5RON 2 bucati sunt superieftine ;) .

Prima mea participare... a fost dragut. Cred ca o sa fie si mai bine dupa ce incep sa va cunosc si eu. S-au montat suporti pt numere, s-au lipit autocolante, s-au schimbat bujii, s-a discutat, s-a ras si s-a dardait de frig. S-a sarbatorit si un "Sfant Gheorghe" a carui zi ne nastere este pe 3 mai: La multi ani! Sa ne traiesti!

Iata luneta cu autocolantul:

post-3197-1146174981_thumb.jpg

@Viper: pai da, atunci era popor, insa mai pe seara dupa ce a inceput meciul (care s-a terminat lamentabil :spumelagura: ) si mai ales dupa ce s-a lasat frigul, randurile s-au subtiat rapid, iar la 23.45 cand Xenna si eu am plecat, ultimii mohicani ai frigului :) ramasi erau : Bogdan, Peste, si Marius Eugen

Edited by Mike1
@Viper: ...ultimii mohicani ai frigului :) ramasi erau : Bogdan, Peste, si Marius Eugen

RECTIFICARE

Ultimi mohicani au fost :Sharpe ,Peste ,Zmeu si EU :D

@Viper sa stii ca de obicei era mai multa lume pe la orele 22oo ,azi au fost chiar putini .

Edited by BogdanG
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...