Jump to content

Intalnire Bucuresti - 27.04.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

Domnu' BogdanG , nu fii rau ca am fost si eu !!! Remember ? Sau v-ati dat pe :heavydrinker: dupa ce am plecat eu si nu mai tine minte nimieni nimic ? Am stat pana pe la 12.45 , iar Sharpe si Zmeu erau sa ne piarda ! Rusinica membrelor , care ne-au lasat cu ochii-n ... luna si au fugit cu Satori cu GPS-ul lui jmecher !

Am avut onoarea sa fim intrebati de binete de patrula daca bem alcool sau doar ne amagim cu "cico" . :banana: Inca o data : LA MULTI ANI ! Pentru pestisorul zglobiu si multumim pentru tratatie tuturor personelor darnice !

Si totusi nu am vazut nici un OU ... nici macar de la cucuveaua neastamparata !

Edited by marius_eugen
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@ marius. Nu generaliza, nu toate membrele au fugit cu Satori si GPS lui, unele au fugit de frig, dar cu masina personala. Deci nu am de ce sa-mi fie rusine ! :P

@ileana: am avut emotii atat de mari gandindu-ma ca vei ajunge si cine stie ce o sa propui sa fac in vederea initierii incat am inceput sa simt frigul abia dupa cateva ore bune :D . Am luat doua autocolante si am inteles ca partea financiara o rezolv cu tine. Sper sa apari joia viitoare.

Am lipit si al doilea autocolant. Arata dragut, nu?

Finalul ala de la evacuare l-am montat provizoriu sa vad cum arata masina cu el. Dar nu stiu cum sa il prind definitiv. Are doua suruburi care strang o bucata de metal aflata in interior, bucata de metal care se lipeste pe teava de esapament. Nu stiu daca ma fac inteles... Poate ma ajutati la intalnirea viitoare. Sau poate nu :D .

PS: doua zile nu a mers forumul sau am avut eu o problema cu netul? Alte site-uri au functionat.

post-3197-1146332861_thumb.jpg

post-3197-1146332871_thumb.jpg

Am lipit si al doilea autocolant. Arata dragut, nu?

da arata dar n o sa reziste...

Tu stai in zona din poza??? ca mi se pare cunoscuta :P

Edited by vio.p
Promitator wizzard, i-a facut din prima poze lui Sato ... curaj mare, nene ... :D :D :D

Ptiu... Ce gras sunt... Nici nu se vede Shenck de mine :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...