remix Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 As fi ales o pozitie mai discreta dar la vedere. Pe botul masinii chiar in centru si deasupra siglei e prea "in your face". Inteleg entuziasmul starnit de forum si comunitate dar trebuie temperat. Pe bara din fata undeva lateral, pe parbriz tot asa lateral sus sau jos, oriunde dar nu chiar asa central si pe bot. Pana la urma nu este masina daewooclub.ro este masina Daewoo Espero. Ca sa intelegi ce inseamna la mine discret uita-te la avatar. Eu am un autocolant un pic mai mic pus sub denumirea masinii pe hayon si atat. Sunt foarte multumit de pozitia aceea. Link to comment
alexmohora Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 După ce că nu e centrat nu e nici paralel cu buza capotei Link to comment
migrosoft Posted July 1, 2009 Author Share Posted July 1, 2009 Flotila s-a îmbogățit cu încă o piesă! Acum pot spune "MIG-urile mele...": Link to comment
RD-Woo Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Pai frumos ar fi sa schimbati si info din profil, un topic separat (mai ajut si eu cu pozee.. ) si inchiderea astuia, daca baiatul nu doreste sa continue proiectul inceput de tata, nu? In alta ordine de idei sa il stapaniti cat mai sanatos si sa va bucurati km multi fara probl! Edited July 1, 2009 by RD-Woo Link to comment
Recommended Posts