balboa4you Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 stie cineva unde mi-as putea regla carburatorul la tico in cluj,am un consum de si mor,am fost la un inginer care are un service unde regleaza si numa cu asta se ocupa care habar nu avea cum sa il regleze,inca mi-a cerut cartea masini sa vada pe unde are reglajele ,stiti pe cineva care se stie bine cu treburile astea in cluj?va multumesc Link to comment
Senna Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Cat iti consuma? Ca sa ne orientam si noi Link to comment
balboa4you Posted April 21, 2006 Author Share Posted April 21, 2006 Cat iti consuma? Ca sa ne orientam si noi pai in orice caz in jur de 10,nu am apucat sa ii fac un consum ca lumea ,dar am facut un rezervor de 5 litri si am mers pana sa gatat benzina,si imi ia peste 10 in oras Link to comment
Pedala Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Foloseste functia de si vei gasi metoda de reglaj.Poti sa-l reglezi si tu ca nu e mare scofala. Important este sa se deschida socul complet cand este motorul cald. Link to comment
Recommended Posts