MethodRO Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Ca sa impacam si capra si varza hai sa ne vedem la un suc joia seara cand are loc intalnirea din B. Poate facem si un video call. ia zi Alx-ule e bine asa? Voi ce parere aveti? Link to comment
alx Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 yep... e bine! unde? cu harta, instructiuni, etc ca in afara de 3 bulevarde si portul turistic nu prea stiu mai nimic in CT. o sa fie amuzant miercuri cand ma duc la apt pe care l-am inchiriat si sper sa nimeresc... altfel dorm in masina... Link to comment
MethodRO Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 In parcul Tabacariei unde se tine intalnirea de vara sti sa ajungi? Si de acolo ne hotaram noi unde mergem. Cum am promis am sa te duc si la o "saorma" sti tu de care. Link to comment
mike.omega Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Vin si eu! Alx-ule, miercuri seara se poate? Link to comment
MCojo Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Yaaa mai bine miercuri seara ca sa pot venii si eu ... joi dimineata plec catre taramuri sucevene... Link to comment
MethodRO Posted April 22, 2006 Author Share Posted April 22, 2006 Pt mine e OK oricand. O putem face si miercuri si joi. Cu cat mai multe intalniri cu atat mai bine! Link to comment
alx Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 mercredi vien io personalishe la CT. pe seara (18-19) estem disponibilos in zona Ciresica (wherever that is...) by foot sau in alte zone explicate cu gura deschisa larg si simplu by car. lacul tabacariei stiu cam care estem numa' ca-mi trebe si o zona a dansului, pentru a nu ma invarti in jurul lui precum titirezul lui Pepelea... Banuiesc ca merg in continuarea lui Lapusneanu... nu? Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Zona Ciresica stim unde e, invat pe acolo Lacu Tabacariei e ala de margineste Lapusneanu si Mamaia. Tu de la ciresica cobori ocolind un sens giratoriu in Lapusneanu(pe dreapta e un sediu "modern" al CCINA) si apoi faci dreapta si mergi spre oras pana prima intersectie(Bulevard, intersectie intre Lapusneanu si Soveja) unde poti face stanga (o sa observi si celebrul Mall) si apoi iarasi stanga dupa primul refugiu de tramvai, intrand in parc la locatia de vara Got it? http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?a...pe=post&id=4586 Rosu: punctul de intalnire Galben: vizavi e un Rompetrol, pt a va orienta mai bine Portocaliu: satul de vacanta si intrarea in mamaia Mov: intrarea in oras prin Kogalniceanu/Ovidiu Albastru: sos de centura, daca veniti pe autostrada(soarelui), ultima localitate inainte de CT va fi Valu lui Traian si faceti stanga inainte de ajunge la prima interseectie mare(cea cu linia de tramvai si podul in dreapta), daca nu ma insel e un semn spre "toate directiile" Negru: Este Bvd Mamaia, unde se poate ajunge daca veniti dinspre partea de sud a litoralului(statiuni) Link to comment
alx Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 got it! ramane stabilit pe mercuri ale Domnului, intre orele 1800 si 1900 fix. Link to comment
dreamlike Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Azi ar fi luni, deci pana miercuri/joi se poate stabili exact unde (ciresica, basarabi, kogalniceanu, lapusneanu, tabacariei) si la ce ora (1800/1900) sa ne vedem ca eu n-am inteles mai nimic. Sa fie de vina sangele Domnului? De la intalnire nu o sa lipsesc de indata ce o sa identific ora si locatia. Link to comment
alx Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 locatia de vara, parcul tabacariei, de pe acum nu pot fi sigur daca vin la 1800, 1830 sau 1900. in dimineata respectiva voi fi. Link to comment
dreamlike Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Pai atunci ne intalnim acolo la 18.00 cei din Constanta si cand ajungi esti binevenit, iar apoi propun sa mergem la o terasa sau undeva unde putem sa bem si un suc (conform topicului). Hotaram la fata locului. Link to comment
mike.omega Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 Corect, corect! Sunt sanse ca eu sa ma prezint totusi pe la 7, ca vreau sa vin cu ticozauru Link to comment
mari.d Posted April 24, 2006 Share Posted April 24, 2006 (edited) .... hai sa ne vedem la un suc joia seara cand are loc intalnirea din B. Poate facem si un video call. Sa intelegem ca o sa ne simti lipsa ? Edited April 24, 2006 by mari.d Link to comment
alx Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) fomeee... n-ai stare, nu? Edited April 25, 2006 by alx Link to comment
Immortal Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Primiti cu colindu'? Ca vreau si eu sa vin Link to comment
Immortal Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Arh, ce de sucuri o sa beau... Gheorghe ce sunt Link to comment
MethodRO Posted April 25, 2006 Author Share Posted April 25, 2006 Alx daca vrei pot eu sa vin sa te iau. Oricum eu am sa fiu prin zona. @mari.d normal ca imi este dor de voi. Cu cat mai multi cu atat mai bine! Link to comment
dreamlike Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Ca sa impacam si capra si varza hai sa ne vedem la un suc joia seara cand are loc intalnirea din B. Poate facem si un video call. Daca tot vreti sa facem un duplex Bucuresti - Constanta, putem sa ne vedem si joi seara din nou. Doar nu invatam pentru bac si nu putem iesi din casa . MCojo va fi plecat dar ceilalti? Studentii? Discutam maine seara propunerea? Link to comment
MethodRO Posted April 25, 2006 Author Share Posted April 25, 2006 NU e o idee rea Dreamlike. eu maine ajung la baza nautica incepand cu ora 18. Link to comment
Tommy Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) dreamlike: Daca tot vreti sa facem un duplex Bucuresti - Constanta, putem sa ne vedem si joi seara din nou Un duplex? N-ar merge la Lehliu.. dinspre Bucuresti mai ca se vede Edited April 25, 2006 by Tommy Link to comment
mike.omega Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Joi seara nu pot ca mai am si de studiat pt scoala Link to comment
dreamlike Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 (edited) Am uitat un aspect extrem de important: joi joaca Steluta, iar Steaua pentru mine e ca MSC, nu tin numai cu ei dar vreau tot timpul sa castige. Eventual ne putem intalni dupa victorie pe strasse, chemam si jandarmii si politia sa aiba grija de noi. ) P.S. Tommy ce s-a intamplat cu semnatura ta pro Kimi? Ai pierdut orice speranta sau astepti sa vina la ferrari? Edited April 25, 2006 by dreamlike Link to comment
Tommy Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Solved. Kimi e in grafic, l-a ajuta si MSC. Pentru mine fotbalul nu e ca Formula 1. Dar in democratie respect pararea majoritatii Link to comment
Recommended Posts