dreamlike Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Stai linistit ca nici pentru mine fotbalul nu e in top of the list dar totusi o semifinala cu o echipa romaneasca nu am mai vazut din 1989. Asa ca FORTZA STEAUA !!! Vreau sa ies maine in strada!!!! Link to comment
MethodRO Posted April 25, 2006 Author Share Posted April 25, 2006 Iesim si in stada Dreamlike nu e problea. Daca toata lumea se uita la meci o sa ma uit si eu! Apropo stiti vreun bar cu televizor mare pe aici prin oras? Link to comment
Immortal Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Caffee Gym. Da' ala de la Dacia. Acolo am vazut eu infrangerea cu Danemarca Si-ar mai fi multe de-astea de cartier, da' nici unul cu TV..."ca-n Bucuresti, la vet". In Cohiba, iarasi e finut... Una peste alta, cand ne vedem? @mike: daca vrei sa bagi extra, iti dau si subiectu' meu de licenta? Link to comment
alx Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 din pacatelea, tot nu pot spune ezact daca voi fi prezant la 18 sau la 19 sau intre... voi suna pe methodu' deindata ce voi sti. Link to comment
mike.omega Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Eh lasa ca ne vedem noi, nu-ti face griji, ne facem noi de lucru pana ajungi tu Pacat ca nu mai avem de montat suporti Link to comment
mike.omega Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Si iete ca ne intalniram cu mic cu mare, cu shaworma mica cu shaworma mare noi, constantetii si trimisul in teritoriu Alx + girlfriend(nu gresesc, nu?) Dupa ce ne-am adunat in parc, unde era o gasca mare de taximetristi posesori de chevy si nu numai(eu am crezut ca au fost adusi de Alx ) am mers sa bem un suc, ca doar asa scrie in titlu! si sa papam ceva pe la Cin Cin in urmatoarea formatie: Alx-u +, Method RO -la kg, Dreamlike, Eu, Radu +, M Cojo La mai multe! "> Link to comment
MethodRO Posted April 26, 2006 Author Share Posted April 26, 2006 Mai 1-MB ce vrea sa insemne "Method RO -la kg"? Ia zi ma faci cumva burtos? Link to comment
Immortal Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 'r'ar mama lui de topic denumit "la un suc joia seara" Am luat teapa! Pe cuvant ca n-am stiut ca s-a tinut ieri seara Link to comment
MethodRO Posted April 27, 2006 Author Share Posted April 27, 2006 Vezi mai Immortal daca nu citesti cu atentie topicul. Numai saptamana asta se tine asa deoarece in aceasta seara este meci. Asa ca de saptamana viitoare se va iesi la un suc joia seara. Link to comment
mike.omega Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Lasa Immortal ca am facut rost de autocolante cu chevy > @Method RO: esti in minus la kilograme, sau cel putin asa te laudai Link to comment
MethodRO Posted April 28, 2006 Author Share Posted April 28, 2006 Multumesc mike asa trebuie. Bine mai am ceva din burta de dat jos da se rezolva. Link to comment
alx Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 sa spunem mai bine: la o shorma si un suc/bere joi seara? Link to comment
MethodRO Posted April 30, 2006 Author Share Posted April 30, 2006 alx de acum incolo pana iau vacanta va trebui sa te vezi cu restul membrilor din CT. Incepand de luni sunt din nou la Buc. Hai baietii care va inscrieti? Link to comment
MethodRO Posted July 20, 2006 Author Share Posted July 20, 2006 Are care chef de un suc in aceasta seara? Ora 20:00 la baza nautica! Amatori? Link to comment
Recommended Posts