john Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Paste fericit si toate cele bune! "> Link to comment
dovan Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Paste fericit tuturor,multa sanatate si masa bogata voua si familiilor voastre! Link to comment
Alezz Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Paste fericit la toata lumea "> . Link to comment
Mike1 Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Va urez un Paste fericit si odihnitor si multa sanatate atat voua cat si membrilor familiilor Sa ne revedem cu bine >- Link to comment
Moshu Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Sarbatori cu bine, liniste in suflet, veselie in jur, masa bogata, vinul sa va inveseleasca si sa petreceti bine alaturi de cei dragi odata cu minunea Invierii Domnului! PS Nu uitati Trifermentul, sa va fie la indemana cand mancati si... ca altfel Link to comment
dreamlike Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Fie ca lumina sfanta a invierii Domnului Isus sa va gaseasca pe toti acolo unde va doriti, sanatosi, bucurosi si fericiti. Sarbatori fericite! Paste fericit tuturor! P.S. Multumesc dwc pentru urari si felicitare. Link to comment
Dj_Dark Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Paste Fericit va urez domnii mei! PS Nu uitati Trifermentul, sa va fie la indemana cand mancati si... Zeama de varza sa traiasca! Link to comment
Moshu Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Cand ciocniti ouale rosii de Paste aveti grija la... surpriza din ou Link to comment
paul_marines Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Multumesc celor care mi-au adresat mesaje, adminilor, membrilor forumului si celor "guest" care jinduiesc prin forum fara a se loga, adresandu-va mesajul de mai jos: Paste Fericit ! "> Edited April 22, 2006 by safari hunter Link to comment
zack Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 (edited) Hristos a Inviat !! Fie ca Sfanta sarbadoare de Pasti sa va aduca numai bucurii si pace sufleteasca alaturi de cei dragi!! ps: nu-mi vine sa cred ca nu s-a deschis inca topic...am fost eu "viteazul" Mai era unul pe aceiasi tema. Se iarta prin prisma momentului. Edited April 22, 2006 by Mircea Link to comment
george03 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Adevarat A Inviat ! P.S. Eu eram cu ochii pe ceas ... da' m-am luat cu treaba si am uitat Link to comment
Mircea Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Adevarat A Inviat! Lumina in suflet si in case sa aveti! Link to comment
CT_ZDB Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Paste mielul linistit, Leul sade injosit, De rusine s-a scumpit. Iar iubitul iepuroi Sa va aduca EUROI, Bucurie, Sanatate, Mult noroc si spor la toate. Hristos a inviat si Paste fericit!!! Link to comment
Recommended Posts