Jump to content

Intalnire 29-04-2006

Recommended Posts

unde ne intalnim ? la cafenea sau pe malul lacului ?

eu unu zic ca daca e frumos sa ne mutam pe malul lacului..acuma voi decideti...

ora ramane aceeasi ... :) >-

1. Topserii

2. RenatRemo

3. Ionut82

4. The_Grimreaper

care mai vine sa complete lista :D

Edited by CT_ZDB
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pe 29.04 intentionez sa plec la Moldova. Desi intr-o prima faza pare o veste nu prea buna ea poate deveni buna pentru intalnirea de la Costinesti. :D

Joi o incalt cu Pirelli P2500 - 1000 RON 4 bucati.

Stie cineva ceva impotriva acestor pneuri , or for ever hold your peace!! :mda:

Asta e si ideea, sa se manance :P ca doar nu trebuie sa tina for ever... Am avut eu pe Cielo P3000, excelente pe ploaie si drum uscat, se mananca repede la stil de condus smuncit si la frane bruste cu blocarea rotilor, in rest doar de bine.

Multam pentru sfaturi insa ati scapat din vedere un aspect. P2500 Euro sunt anvelope all-anotimpuri, in vreme ce P 400 sau P3000 sunt de vara. Astazi le-am vazut sunt 82 H M+S si sunt foarte flexibile pe marginea laterala fata de superdurele Kuhmo / Kankook ma rog care le am pe masina. Sigur o anvelopa mai flexibila va tine mai putin 30-40k max insa cu siguranta comportamentul lor va fi mai bun decat cele actuale. Sunt 2 variante de vanzare :

1. cumperi 3 cu 315RON / buc si primesti pe al patrulea gratuit, platesti montajul cca 50-60 RON in functie de plumbul pentru echilibrat.

2. cumperi 4 anvelope la pret de distribuitor cu 245RON / buc cu montajul gratuit

Garantie 18 luni ambele variante.

Care o fi mai buna?? :scarpin:

ToPSer oare 462 kg / pneu o fi suficient pentru cocoasa din fata??

Edited by safari hunter
Multam pentru sfaturi insa ati scapat din vedere un aspect. P2500 Euro sunt anvelope all-anotimpuri, in vreme ce P 400 sau P3000 sunt de vara.

N-am scapat din vedere, stiam ca sunt all-seasons. Eu zic ca pina la iarna mai e mult. Si iarna iti sunt suficiente 2 pe fata daca nu iei si pe spate (desi sa stii ca merita), si de iarna se gasesc de la 1.4-1.5 milioane bucata bune bune. De asta parerea mea e sa te orientezi pe cele de vara vara.. si in pretul de 2.5 milioane se gasesc anvelope de top raportate la masini medii, mai ales ca P2500 iarna nu te dau pe spate.

Edited by Tommy

daca nu mai zice nimeni nimic de locatie , eu zica daca va fii frumos afara sa ne intalnim pe malul lacului !

1. Dreamlike

2. RenatRemo

3. Ionut82

4. The_Grimreaper

5. Mike.omega

6. Immortal

7. MethodRO

8. TopSerii

9. MCojo

10. Safari Hunter

11. Vector

Mi-ar placea sa vin insa inca nu pot confirma nici una dintre posibilitati.

Dreamlike priveste atent si spune-mi ce vezi :shock:

Am gasit si wipere pentru Kalos unul de matiz si unul de legantza. Merg fain si sunt exact pe dimensiunea initiala a masinii. Schimbat pneuri Continental cu 200 RON bucata / manopera montaj / plumbi free, sunt foarte flexibile si acum sincer suspensia nu mai este asa zgomotoasa. Maine la munca le pun azot. Nu am gasit in Constanta pe nimeni sa faca aceasta operatiune si se pare din auzite ca face cam 5 RON per tire. Si tu Dreamlike poti sa-i pui azot, se gaseste si la voi. :-?

post-2099-1146161348_thumb.jpg

Edited by safari hunter
Mi-ar placea sa vin insa inca nu pot confirma nici una dintre posibilitati.

Dreamlike priveste atent si spune-mi ce vezi :shock:

...

Bine ai venit in clubul matizurilor laser. :) >- E o mica diferenta, nu-i asa?

Felicitari pentru achizitii si te asteptam la o prezentare pe viu dar nu saptamana asta (stiu eu de ce) :X .

Crezi ca m-as risca sa-mi dau matizasul pe mana carpacilor de la mine de la servici? [-X

Astept sa vad rezultatul la tine si apoi ...

Taie de pe lista urmatorii: M Cojo, azi a plecat spre taramuri moldovenesti(ii uram drum bun!) si Safari Hunter care nu stie sigur :D

[...]

Poi... eu cui ii prezint noul meu eleron rosu, vopsit in black 87U? :D

Ma rog, asta'n cazul in care suparatii de la E... se tin de cuvant :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...