VAXXi Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 + Am pus un chat bazat pe AJAX, asta inseamna ca merge in browser, indiferent de ce firewall-uri/blockere va pune firma la serviciu pentru messengere si alte programe asemanatoare Se gaseste aici: http://www.daewooclub.ro/forum/chat/ E integrat cu forumul, asadar e suficienta deschiderea lui si nickname-ul va fi completat automat. Nu trebuie sa dati "reload/refresh" la pagina, este tehnologie noua si trebuie doar sa scrieti ... restu' e magie neagra, merge. Fiind chat, si nu forum, puteti discuta numai subiecte non-tehnice aici - albumul foto va fi trecut pe alt software, asadar salvati-va pozele pe care le-aveti incarcate si pastrati-le pentru reincarcare pana la instalarea noului soft, lucru care se va petrece luna viitoare. Link to comment
Steffyx Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Imi cer scuze, poate ar fi trebuit sa postez la Probleme Tehnice... SUper jucaria, insa nu o pot exploata. Intru, dau 10 replici maxim si apoi nu mai pot scrie nimic. Nu imi mai ia nici o replica, e nevoie de o noua conectare! Care sa fie susta? Uploadul la net imi merge f bine, deci nu cred sa fie probleme cu netul meu. Daca incomodeaza postul, stergeti-l, insa va rog un raspuns mai intai. Seara buna! Link to comment
VAXXi Posted April 26, 2006 Author Share Posted April 26, 2006 Nu incomodeaza cu nimic, tocmai, orice feedback e bine venit. Chatul e implementat printr-o metoda care e suportata "din cutie" doar pe Firefox, in IE e un soi de "hack" ca sa mearga. Link to comment
Tommy Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Incearca aici stefix. Vei descoperi ce inseamna sa faci un browser neintegrat in OS. http://www.mozilla.com/products/download.h...=win&lang=en-US Link to comment
Alinutz Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Marfa chestia ... keep up the good work ! Link to comment
VAXXi Posted April 26, 2006 Author Share Posted April 26, 2006 De asemenea, chatul nu e vizibil decat membrilor inregistrati pe forum. Nu uitati, salvati pozele din album pana pe data de 7 mai. Link to comment
sprite Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 SUper jucaria, insa nu o pot exploata. Intru, dau 10 replici maxim si apoi nu mai pot scrie nimic. Nu imi mai ia nici o replica, e nevoie de o noua conectare! Care sa fie susta? ...hop! Şi io la fel! Şefu', cum fac aicea? in IE e un soi de "hack" ca sa mearga.Adică? Link to comment
sebian Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Intru, dau 10 replici maxim si apoi nu mai pot scrie nimic. Nu imi mai ia nici o replica, e nevoie de o noua conectare! Care sa fie susta? Uploadul la net imi merge f bine, deci nu cred sa fie probleme cu netul meu. Si la mine la fel face...ce dreaq sa fac, sa dau empty cache? Link to comment
marius_eugen Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Si la mine la fel face !!!! Dupa cateva replici nu mai apare nimic din ce scriu !!! Mai reparati bug-urile ca ne creste tensiunea !!! Link to comment
sebian Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 (edited) pe mine m-a lasat de data asta vreo 20 de replici P.S. se rezolva cu delete cookies si relogare...solutie provizorie Edited April 27, 2006 by sebian Link to comment
Hijack_3000 Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 La mine zice(logat fiind):Imi pare rau ... chatul e doar pentru membrii forumului. Link to comment
VAXXi Posted April 27, 2006 Author Share Posted April 27, 2006 Sigur deschizi chatul din linkul din stanga-sus ? Link to comment
perfidus Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 (edited) Si pentru iesire trebuie sa inchizi fereastra... Se poate un buton, ceva, ca sa nu fiu nevoit sa redeschid si sa caut la History unde eram pe forum? Edit: am gasit... dau Open in new window cu click dreapta pe link-ul de Chat. Simplu. Am uitat sa zic ca am Opera. Edited April 27, 2006 by perfidus Link to comment
VAXXi Posted April 27, 2006 Author Share Posted April 27, 2006 Pai poti sa dai right-click, open in new window (sau tab) pe linkul "Chat !". Link to comment
stryder Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Misto , am intrat si eu putin azi. Link to comment
ToPser Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 chiar imi place. dar imi apare cam tarziu ce scriu ..sa fie de la netu` meu ? Link to comment
VIPER Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Nu, intai citim noi ce se scrie si apoi dam OK-ul Link to comment
sebian Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 A innebunit lupu' )...in momentul asta apar vreo 70 de guests ) cred ca s-a bulit chat-ul Guest 5775 joins the conversation Lace :: Guest 9994 joins the conversation Lace :: Guest 2520 joins the conversation Lace :: Guest 3055 joins the conversation Lace :: Guest 2607 joins the conversation Lace :: Guest 5707 joins the conversation Lace :: Guest 2106 joins the conversation Lace :: Guest 7474 joins the conversation Lace :: Guest 2181 joins the conversation Lace :: Guest 5102 joins the conversation Lace :: Guest 5446 joins the conversation Lace :: Guest 6740 joins the conversation Lace :: Guest 3236 joins the conversation Lace :: Guest 8379 joins the conversation Lace :: Guest 9521 joins the conversation Lace :: Guest 926 joins the conversation Lace :: Guest 978 joins the conversation Lace :: Guest 9233 joins the conversation Lace :: Guest 711 joins the conversation Lace :: Guest 4141 joins the conversation Lace :: Guest 5227 joins the conversation Lace :: Guest 8470 joins the conversation Lace :: Guest 1370 joins the conversation Lace :: Guest 3639 joins the conversation Lace :: Guest 4595 joins the conversation Lace :: Guest 4695 joins the conversation Lace :: Guest 1602 joins the conversation Lace :: Guest 9770 joins the conversation Lace :: Guest 6331 joins the conversation Lace :: Guest 5708 joins the conversation Link to comment
sprite Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 ...văd că nu mai e necesar să fi logat ca să poţi intra şi scrie pe chat: ambii gheşti sunt eu... unu' cu explorer, unul cu Firefox... Link to comment
sprite Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Asta se întâmplă fara cookies, pe curat. Nu le păstrez din principiu. Link to comment
Recommended Posts