smailmiami Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Vand Instalatie A/C Cielo -> 500E. Aripa dreapta fata noua -> 20E. Telefon 0765431064 Mail smailmiami@yahoo.com. Link to comment
serban_pc Posted April 27, 2006 Share Posted April 27, 2006 Vand Instalatie A/C Cielo -> 500E. Aripa dreapta fata noua -> 20E. Telefon 0765431064 Mail smailmiami@yahoo.com. Instalatia este noua sau SH ? Este completa ? Asiguri si montaj ? Mersi Link to comment
smailmiami Posted April 27, 2006 Author Share Posted April 27, 2006 Instalatia este SH. Este completa pt ca se demonteaza de pe alt Cielo si este in perfecta stare de functionare. Montajul ... cred ca as putea gasi un mecanic care sa o demonteze dupa a mea si totodata sa o monteze pe a cumparatorului. Nu e chiar greu de montat. E un pic mai dificil cu evaporatorul ... Mie mi-a facut placere sa imi montez singur o instalatie de A/C pe un Matiz acu vreo 3 zile ... cu gratarul si o sticla de Coca-Cola langa mine. In orie caz cred ca s-ar putea gasi un mecanic cum am mai spus ... Link to comment
lauriciu Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Haripa dreapta fata o mai ai?In ce stare este?Ce culoare este?Am incercat sa sun pe nr de tel dar nu suna. Imi poti da un PM??Mersi Link to comment
smailmiami Posted May 5, 2006 Author Share Posted May 5, 2006 (edited) Nu mai cita mesajul anterior! Mai am aripa. E nou-nouta si evident e neagra ... Cand ai sunat tu ajutam un prieten sa isi care lucrurile din Macesu de Jos si intrase reteaua BG Globus peste Cosmote ... deci nr e valid ... Edited May 8, 2006 by Mircea Link to comment
smailmiami Posted July 5, 2006 Author Share Posted July 5, 2006 (edited) Am terminat de vandut instalatia (am dat-o pe bucati pana la urma). Peste vreo 2-3 saptamani o sa mai am inca una ... Aripa inca nu e data ... Edited July 5, 2006 by smailmiami Link to comment
Recommended Posts