Jump to content

Espero 1.5 Doch

assyst

Recommended Posts

Daewoo Espero cu motor 1500 Doch 16v,rosu rubin,anul 1995 nu stiu unde a fost fabricat.Acum am cumparat 2006.04.10,din Brasov,arata foarte bine si din exterior,si interior,functioneaza toate comandele in afara de lampile de ceata.Are SRS, ABS ,dar am vazut ca e scos si siguranta si nici firrele nu sint (pentru ABS)?!Imediat dupa ce am cumparat am facut verificarea tehnica,in afara de fum a fost ok,la motor a fost schimbat bujile

(120.000lei),fisele (2.100.000lei ?!?!?!?),sonda lambda(1.500.000lei)=fumul a revenit,si atrecut testul.cea ce ma enerveaza ca am crezut mai puternica totusi are 90 cp!!!,urmeaza sa pun un curatator de injector.Incerc sa scot tot ce pot din masina ca imi place foarte mult.Astept sfaturi daca avetii(de la proprietari espero).

In primul rand ar trebui sa ii faci o revizie generala la cineva priceput, cu scanner si ochiometric la motor, apoi frane, suspensii, bucse, pivoti, roti etc, tot ochiometric. Eu le-am inceput anul trecut si nici acum nu le-am finalizat. In principiul sunt genul de om care imi place sa stiu pe ce ma bazez, sunt multe de verificat, in timpul liber mai trag cate un ochi pe sub ea, mai dau o roata jos, trag de un cap de bara etc, mai da cu ulei pe ici pe colo nici nu mai stiu cate am schimbat si cate mai trebuie. In principiu eu sunt multumit de a mea daca o intretii periodic o sa fii si tu multumit vorba ceea, cum o tii asa o ai.

Sa o stapanesti sanatos!

PS Puterea se vede la peste 3500 rot/min cuplul maxim fiind intre 3500-4500 la a mea cel putin, tine cont si de faptul ca are totusi 1 tona 200 aproape.