Jump to content

Intalnire Bucuresti - 4.05.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vin si eu ca am de incasat bani :) )

Si bineinteles ca sting si lumina :P poate o sa stea mai multi de data asta ca erau niste zgomote foarte interesante la ultima intalnire ...inca neelucidate .

Vin si eu ca am de incasat bani :) )

Si bineinteles ca sting si lumina :P poate o sa stea mai multi de data asta ca erau niste zgomote foarte interesante la ultima intalnire ...inca neelucidate .

Poate si de la mine :-> are de incasat ceva banisori, oricum sa speram ca nu vom fi atacati de chestia aia care scotea zgomotele acelea :shock:

...Mi s-a taiat de meciuri! :)

Asa se zice acum cand esti DESCALIFICAT!!! :) ) =))

Edited by vio.p

Daca nu intervine ceva, ajung si eu. Trebuie sa platesc autocolantele. Am fost destui la intalnirea trecuta si totusi nu am avut cui sa-i dau banii. Am inteles ca o anumita persoana se ocupa de partea financiara, persoana care dupa ce a bagat frica in mine referitor la modul in care voi fi initiat nu si-a facut aparitia (din motive intemeiate cica :) ).

Zgomotele paranormale erau provenite de la vre-o cucuvea ... Precizez asta pentru a nu ne trezi cu reporterii de la Obositor peste noi ... S-ar putea sa vin si eu ... in functie de timpul liber si proportia de aer/benzina din rezervor :D

cumva de la mine, bogdane?!

Si de la tine daca-ti gasesc clapacioacele alea odata ca am tot cautat dar nu are nimeni pe stoc dar rezolv pana joi :D

PS> de la ginerele tau am de incasat banuti :P

Edited by BogdanG
Eu zic ca e de la vibratiile de 1,4 TDCI la 140kmh.

Nu am nimik de la 1,4 TDCI la 140kmh. Chiar a fost misto.

Deci NU e de la vibratii, da? Chiar se pare ca i-au placut :D

Edited by Brainiac
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...