guru Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 A fost intalnire cu un apus de soare superb, un Alezz fericit, foarte multi membrii, si un dop , tip Abram Burel, pentru mine. Link to comment
marius_eugen Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Am fost si eu ... iar nu era nimeni ... Bagati TOATE pozele !!!! Link to comment
VAXXi Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Pozee... Si era un rasarit magnific: Si se strangea lumea ... unii mai calmi, altii mai rapizi: Contrar afirmatiilor oficiale, extraterestrii vin si ei la intalnirile DaewooClub (vorbesc de chestia alba miscatoare din stanga sus, daca nu era clar): Cadeau stelele din cer, da' sticla de Cola nu se dadea batuta: Si dupa cum ziceam, un super rasarit pe litoral: Pregatirea reportajului pentru "Sporturi cu motor", care era sa se transforme in "Stirile de la ora 5", cu un Kalos cazut la datorie ) Unii mai si muncesc ! Altii privesc... Si dupa o munca asidua, cu WD40 imprastiat pe bare nebunatice si suruburi insurubate, rezultatu': "Tu nu intelegi ca nu e montat bine ?!?" " - Dau o bere daca-l lasi asa, poate nu observa ! - E, asa mai vii de-acasa ..." " - Eu zic ca observa ... - Asta e" Si oamenii, si masinile stau la o sueta ... Cine'a zis ca e usor sa fii paparazzo ? "Ia marfa, hai cu banu'" "Eu cred ca l-a tepuit..." "Eram sigur ca l-a tepuit !" Inainte si dupa (dupa ce, nu se stie): Si seara se incheie in mister: ZI END ! Link to comment
Tommy Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Dau o bere Vaxxi, m-ai scos mai bine chiar ca-n realitate Link to comment
sprite Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 ...auzi? Da tricou'! Tricou'! Unde e tricou'? Ala care nu intra-n marsarier! Link to comment
MCojo Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Ce de aventuri dom'le, ce de aventuri... o intreaga telenovela... Link to comment
BogdanG Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Oficial telenovela incepe dupa ora 23.oo si are patratelul rosu Link to comment
NFS Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 "Eram sigur ca l-a tepuit !" Eram precisaaaaaa! Dau o bere Vaxxi, m-ai scos mai bine chiar ca-n realitate Imi dai mie berea aia, Vaxxi, ca m-ai scos ca pe-un koor! Link to comment
tolin Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Bre, care l-a pedepsit pe Zeu' cu zgarda aia de gat ? Link to comment
mike.omega Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Aventurile ca aventurile dar eu observ o "echipa" de montat suporti, data viitoare incepeti cu CT PS: Nene Method RO incep sa ma bucur ca nu vin membre pe la intalnirea din CT, cu tine prezent ar fugi Link to comment
mari.d Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 bre nene vaxxi , chiar ca esti paparazzi, speram sa nu apar Link to comment
ileana Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 A fost chiar o intalnire reusita. Cu cat ma uit mai mult la poze, cu atat astept mai nerabdatoare joia viitore! Link to comment
BogdanG Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 Mike sunt doua echipe de montat suporti la intalnirile din Bucuresti Ileana asteapta sa fie mai cald sa vezi intilniri . Link to comment
MethodRO Posted May 6, 2006 Author Share Posted May 6, 2006 (edited) @1MB: Mai eu sunt febletea fetelor. Asa ca nici una nu ar fugi de mine ci contrar spuselor tale vor veni sa ma pupe! Edited May 6, 2006 by MethodRO Link to comment
Satori Posted May 7, 2006 Share Posted May 7, 2006 Pana la replica lui NFS, voiam sa imi asum si eu o parte din poze. Acum m-am razgandit Link to comment
Recommended Posts