Satori Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Eu cred ca de la vibratii ti se trage. Link to comment
BogdanG Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Poate de la vreo roata descentrata ) Dieselul nu vibreaza la 140km/h Link to comment
vio.p Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 O fi oare de la zgomot? Nu mi se pare ca un motor diesel sa faca chear asa mult zgomot fata de MATIZ la 140km/h. E chear linistit... Sau poate nu inteleg eu mesajele voastre codate ... Link to comment
Senna Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 @NFS Desigur, joi vei intra in posesia deja celebrelor fise Tesla cu silicon. Vom avea inca o premiera, vine membrul freemind, fostul meu coleg de facultate; il voi indruma eu spre locul faptei Link to comment
Satori Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Poate de la vreo roata descentrata )Dieselul nu vibreaza la 140km/h Ford = suspensii tari. Ford Fiesta = 1,4 TDCI Do the math. Link to comment
marius_eugen Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Deoarece pe chat-ul vestit se vorbesc mari prostii ... pana la urma ceva mai cenzurat tot aici va fi . Intalnirea va fi iar prelungita pana dupa 23.00 noaptea ? Ca sa stiu pe la ce ora apar si eu ... Offtopic . Daca faci o comparatie intre un Ford benzinar si Fordul diesel , cu siguranta dieselul este mai zgomotos . BogdanG ... tu faci poate o comparatie cu al tau , care e o alta mancare de peste mai scumpa ... Si mie au inceput sa-mi placa diesel-urile si probabil ca urmatoarea masina va fi un diesel , dar haideti sa fim cinstiti si sa nu le mai ridicam atat in slavi ca nu are rost . Link to comment
ileana Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 fftopic: @marius_eugen, d-aia a si aparut in viata noastra vestitul chat. Cand te trece de-o prostie, bagi acolo. Numai ca unii nu isi dau seama cand ii trece > Link to comment
Tommy Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Deoarece pe chat-ul vestit se vorbesc mari prostii ... pana la urma ceva mai cenzurat tot aici va fi . Intalnirea va fi iar prelungita pana dupa 23.00 noaptea ? Ca sa stiu pe la ce ora apar si eu ... Cenzura este-n fiecare, desi ti-am zis, tu nu ai inteles, Ca dincol de cuvinte, domneste-un gand ales. Si legea de opreste-a lumii gura, e nebuna, Ea pentru fapt-a fost facuta, nu din ura. Dar de-ai vazut maculatura, pe ea se scrie seva pura, Si ce se naste din gunoi, mananci si tu mancam si noi. Dar daca noi scuipam in sus, intoarcem capul la apus, Atunci loveste ca un druc, al draqu flegmei tavalug. Si cum ti-e scris asa vei duce, usor sau grea propria cruce, Nu tavali in albe gioale, a lumii ciorba sau sarmale. Link to comment
ibogdan75 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Vin si eu, daca sint primit, logic. Mai sut autocolante? Link to comment
MethodRO Posted May 3, 2006 Author Share Posted May 3, 2006 Eu ajung in jur de 19:00 binenteles perpedes. Cine isi face aparitia mai devreme sa imi tina de urat? Link to comment
Abram Burel Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Eu o sa vin abia pe la si jumate, ca sa te vad... frumos Link to comment
marius_eugen Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Vroiam sa vin cu noua prietena ... dar dupa ce s-a discutat pe chat ... nu ma incumet inca ... sunteti prea periculosi pentru persoanele necunoscute si imi stricati reputatia Poate reusesc mai pe noapte ... ca ma inteleg mai bine pe fundal cu greieri si broaste ... e mai mare comuniunea om-natura-masina Noptica pufoasa tuturor ! Link to comment
BogdanG Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 (edited) @TOMMY ce poet mare ai devenit @Eugen ...CHATul dupa cum bine a zis Satori este locul de refulare ) tu nu prea faci diferenta intre caterinca si seriozitate . @iBogdan75 ...tizule este binevenit . Edited May 4, 2006 by BogdanG Link to comment
MethodRO Posted May 4, 2006 Author Share Posted May 4, 2006 Alezule daca apari asa de devreme am sa fiu si eu pe akolo sa iti tin de urat! Link to comment
ileana Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ileana, sa aduci trusa de scule Inshurubam ceva?! Link to comment
Satori Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Mdap. Nu iti face griji, punem si la loc, dupa. Link to comment
marius_eugen Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Ileana , pana la urma ai suportii la numere schimbati sau a ramas inca problema cu rugina ? BogdanG vii cu marfa ? Sa o vedem si noi cum arata ... cum merge si niste preturi promotionale ... se poate si in rate ? Link to comment
SORAN Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Nu mai vb de marfa aici ca luati warn ca va ocupati cu chestii ilegale O sa vin si eu pe la 20:30 probabil. Link to comment
Alezz Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 O sa ajung pe la 6 fara ceva ca am niste zgarieturi de polishat . Link to comment
sprite Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 ...bai nene, imbracati-va mai gros, ca sa mai gasesc si eu pe cineva acolo dupa 12! Link to comment
Recommended Posts