ovidiuc Posted August 2, 2004 Share Posted August 2, 2004 Ca de obicei joi ora 20.00 intalnirea saptamanala.Va asteptam pe toti.Sper sa ajung si eu,daca imi scot auto din service pana atunci.Daca nu poate ma remorcheaza si pe mine cineva din zona. Link to comment
VIPER Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Cateva poze de la intalnirea de aseara. Multi, dom'le, multi!!! Fain tare!!! Link to comment
VIPER Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Continuare... Atatea am reusit ca m-au lasat bacteriile... Astept cu interes pozele lui Luc, ca avea si scula faina!!! A, si idee: poate la urmatoarea intalnire ar fi funny si util sa facem niste tag-uri de pus la gat sau in geam cu nick-ul fiecaruia, sa ne stim si noi mai bine... Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Da, ca în magazinele din afară: "Hello, my name is ..." Oricum, frumos, destul de reuşite pozele. Faceţi şi voi una noaptea, cu farurile aprinse, c-arată excelent (mi-a rămas mie pe scufie o poză de la polonezi, cu vreo 15 Espero - bine, nu mai zic ... tunate de tunate - noaptea, cu tot ce înseamnă bec aprins). Link to comment
VIPER Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Aparatul, saracutzul, e stra-bunicul celor de azi... E fabricat in 1999... Atata poate, saracul... Link to comment
NFS Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Mda... din pacate nici eu n-am apucat sa fac decat 5 poze... dup-aia m-au tradat acumulatorii! "> Trei dintre ele le puteti vedea in colajul de pe 5 august din albumul public Link to comment
VIPER Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Dom'le, da au fost multi si nici nu mai stiu cine a fost!!! Hai sa scriem cu totii care au fost, sa facem o lista! Link to comment
iuzar Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 sau mai bine faceti o lista cu cine nu a fost...ca e mai simpla...si incepeti cu iuzar, din pacate... "> Link to comment
ovidiuc Posted August 6, 2004 Author Share Posted August 6, 2004 Hai sa facem si un rezumat.In primul rand prezenta masiva,incerc sa enumar:Shenck+,Viper,Bogdan,Emy,eu,Flex,Letzu+,Lucman+,Mmarian+ un prieten,Bogdan din Ploiesti,El Pibe,Nfs,Hitman,Sprite,Anssman,Strumfadi,Instinkt+,Maharu,Alx si sa ma ierte cei pe care i-am uitat.Oricum eu am numarat 22 de masini la un moment dat,si eu am fost pieton.A fost prezenta toata gama Daewoo Romania:Tico,Cielo,Matiz,Espero.A lipsit Nubira si Legantza.Sau admirat proiectoarele lui Bogdan PH,cotiera nui Nfs.Viper s-a indragostit de Espero lui Bogdan,CD-ul cu MP3 a lui Hitman,Tico lui Mmarian(a facut o investitie buna).Discutii multe si interesante despre diferite lucruri.Ma bucara ca oamenii vin la intalniri si se simt bine.Ii asteptam si cu alte ocazii. Link to comment
Recommended Posts