dreaQ Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Pretul final este de 21 e/set. In schimb i-am zis doar de oglinzi reglabile nu si de cele rabatabile ca sa nu se zapaceasca. Dupa care am aflat de la amicul care importa piese (la o mare firma de profil) ca TVA nu exista sau ca se recupereaza (polonia fiind stat comunitar). In plus peste pretul acesta se mai plateste 1,5 taxa vamala si inca 0,5 comision vamal-la comisionarul vamal. Link to comment
ticodriver Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Deci care vrem trebuie sa aducem azi banii la intalnire? Link to comment
Dragosman Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Dintr-un calcul rotunjit (sper corect) un set face cam 770.000 ROL. Care vrem, care putem - nu ar fi rau sa incepem sa strangem banii inca de stazi. Cu cat mai repede - cu atat mai bine! DraQle... apari astazi? Cum stai cu rabdarea/timpul/dispozitia ? Esti dispus sa colectezi bani, faci lista... etc? Sau trebuie sa gasim acel voluntar care sa se ocupe de detaliile tranzactiei? Link to comment
dreaQ Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 (edited) Vin astazi. Ce v-a facut Ioana maria vlas sau Stoica cu caritasu' e putin lucru. Eu fug cu banii de nu ma mai gasiti... > vorbim astazi ce si cum. Edited May 18, 2006 by dreaQ Link to comment
Shenck Posted May 18, 2006 Author Share Posted May 18, 2006 se pot stringe in contul forumului, mentiontind ca sint pentru Oglinzi. In cazul asta luati in calcul si comisionele bancare. Link to comment
ticodriver Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Cred ca e cea mai buna solutie. Mai ales ca nici @Dreaq nu e nerabdator sa se complice si il inteleg perfect. Apropo, daca transfer de pe un card BCR in cont stie cineva ce comision se percepe? Da in cazu' ala nu o sa se mai stie cine si pt ce i-a trimis Link to comment
Dragosman Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Da! Buna idee... mai ales ca in seara asta am oaresce probleme care a impiedica sa ajung la intalnire. Link to comment
alexandru_diaconescu Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Fratilor! Cat,cui,cum si unde trebuie sa trimit eu banii. Link to comment
aztec Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 mda.. nici eu nu am ajuns.. varianta propusa de shenk e f buna.. sa spuneti ce s-a discutat acolo, ca sunt interesat Link to comment
dreaQ Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Pai nu s-a mai discutat nimic. Sa strangem banii si intr-o saptamana, daca ii avem, poate dam comanda. Link to comment
pyty Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 la mine e mai poblematic ca sunt din Timisoara, daca imi da ti un cont o sa transfer bani de oglinzi + cheltuielile necesare pentru trimitere lor prin posta , daca isi face cineva mila de mine .. sa ma ajute si pe mine... Link to comment
ticodriver Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Fratilor. Ma injurati f tare daca ma retrag acum si eventual sa se bage altcineva in locul meu? Ca am aflat ca trebuie sa ma duc la o nunta in iunie ceea ce imi da serios peste cap bugetul...Mai mult, in toamna ma bate un gand sa-mi schimb masina si nu stiu daca sa mai fac investitii in ea. PS: Daca va incurc f tare si nu vrea nimeni sa se bage pe lista in locul meu, raman si vad eu cum fac. Multam' de intelegere. Link to comment
ToPser Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Stai linistit le iau eu, caci am cui sa le dau ,asta in varianta in care nu apare altcineva ! >- Link to comment
Senna Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Si a aparut! Vreau si eu o pereche. Link to comment
dreaQ Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 In momentul in care strangem banii ii facem euroi si rezolvam treaba. Colega din polonia a spus ca este dispusa sa se ocupe de cumparat si de expediat. Ea sta in varsovia la vreo 130 km de radom (de unde e furnizorul de oglinzi). Banii sa-i avem... Link to comment
Pedala Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 YEY! Transmite-i colegei: "Sar'naaaaaaaaaa!" Link to comment
Dragosman Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 E foarte bine, si suna promitator! Multumim! Inteleg ca ramane ca valabila varianta in care depunem cu totii banii in contul forumului? Daca da... hai sa vedem EXACT despre ce suma e vorba si cred ca nu ar fi rau sa repetam aici datele contului si modalitatea de depunere a banilor. Link to comment
Shenck Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 Gaseai pe link-ul de Contributii din partea de sus. Cum fac o depunere corecta? Link to comment
aztec Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 eu am pus astazi 850.000.. am pus pt a acoperii si comisionul de retragere si "riscul valutar"...sa fie macar in plus decat in minuz.. ps... sunt haztec oglinzi...pe langa nume asa a inteles tanti de la ghiseu.. in rest? mai este cineva doritor si care sa fie si gata cu banii... sau o lalaim? Link to comment
bebestrumf Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Cu parere de rau va anunt ca trebuie sa renunt la oglinzi (probleme neasteptate) . Sper sa-mi ia cineva repede locul si sa nu ma injurati prea tare... Multumesc pentru intelegere Link to comment
aztec Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 daca cineva renunta nu este nici o problema .. dar sa stim acum..pana marti-miercuri cine vrea oglinzi, sa trimita banii in cont..(nu stiu cat dureaza de la depunere pana ajung in comnt pt a putea fi scosi) cine face depunerea conform indicatilor lui shenk, sa de-a de stire cine ajunge la intanlire (joi) si vrea, sa aibe banii la el pt ca nu vrem sa o mai amanam la nesfarsit.. e mai corect asa? Link to comment
ToPser Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 ok , luni o sa pun si e banii , azi am avut ceva treaba ! haideti fratilor , sariti cu depunerile de bani Link to comment
aztec Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 transferul de la o banca diferita decat cea la care este deschis contul dureaza cam 2 zile, iar daca se depune la una din sucursale cam o zi.. deci cei ce depun de la alta banca.. sa se grabeasca mai este varianta sa aibe joi banii la el cand vine la intranlirea saptamanala detalii despre contul unde se face depunerea aici http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=9056 Link to comment
Kristian Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 (edited) Eu am depus azi, de la o sucursala Raiffeisen, 85 RON pentru oglinzi. Depunerea s-a facut prin varsamant si functionarul nu a avut nevoie de nici un motiv ca sa pot sa precizez: Kristian - Oglinzi. Pentru a evita eventuale probleme, i-am dat un mesaj Ileanei. Edited May 29, 2006 by Kristian Link to comment
ToPser Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 am depus si eu azi 90 ron ptr oglinzi . opriti cat este necesar ptr oglinzi , restul contributie la forum Link to comment
Recommended Posts