paraman_zut Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 imi permit sa incep eu lista: paraman_zut - set oglinzi reglabile interior ------------------------------------------------- Total: 1 Seturi oglinzi reglabile interior 0 Seturi oglinzi reglabile exterior Link to comment
cookie Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 paraman_zut - set oglinzi reglabile interior cookie - un set oglinzi reglabile interior ------------------------------------------------- Total: 2 Seturi oglinzi reglabile interior 0 Seturi oglinzi reglabile exterior Link to comment
sergiuhusca Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Adaugatima si pe mine pe lista!Oglinzi reglabile din interior! Link to comment
Dan_Sarpe Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 (edited) paraman_zut - set oglinzi reglabile interior cookie - un set oglinzi reglabile interior dan_sarpe - - set oglinzi reglabile interior ------------------------------------------------- Total: 3 Seturi oglinzi reglabile interior 0 Seturi oglinzi reglabile exterior Edited January 6, 2008 by Dan_Sarpe Link to comment
cookie Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Se mai aude ceva de oglinzile noastre? Link to comment
ToPser Posted April 19, 2008 Share Posted April 19, 2008 nu vreau sa fac reclama...dar am gasit pe siteul Okazii...incearcati sa cautati acolo Link to comment
ToPser Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 http://www.okazii.ro/catalog/5357980/auto-...50-RON-set.html Baieti uitati ce am gasit ,mie nu-mi mai trebuie ca am dar m-am gandit si la voi ! Link to comment
ToPser Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Aoleu ce disperati erati dupa oglinzi ,le-a luat cineva oare ? Link to comment
Tetea Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Aoleu ce disperati erati dupa oglinzi ,le-a luat cineva oare ? Inainte de toate mersi pentru informatie. Eu m-am aratat amator sa le iau si am licitat, dar tipul care le ofera acolo mi-a zis ca le primeste peste vreo saptamana si ma contacteaza atunci, asa ca astept. Sper sa fie serios, ca imi doresc de mult asa ceva. Link to comment
Tetea Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Poate sa mai aduca ? El zice ca da. O avea vreun carlig prin Polonia. Link to comment
alexp Posted May 14, 2008 Share Posted May 14, 2008 http://www.okazii.ro/catalog/5357980/auto-...50-RON-set.htmlBaieti uitati ce am gasit ,mie nu-mi mai trebuie ca am dar m-am gandit si la voi ! daca observati cu stupoare ca a expirat licitatia, puteti gasi anuntul si aici: http://www.anunt.net/anuntul/62767/daewoo-...le-din-interior Link to comment
exe.com Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Salut. Eu ma tot chinui cu polonezii astia de la AJS. Dupa multe probleme intampinate s-a primit comanda la polonezi. Urmeaza sa vina transportul cand vor intra banutii la polonezi in cont. Problema e ca transportul va fi mai scump drept pentru care oglinzile vor fi mai scumpe decat anunturile date de mine. Sa-mi spuneti daca va mai intereseaza. Comanda contine 15 seturi (30 buc.). Stiati ca trebuie gaurita usa? Trebuie montate de cineva care se pricepe - un service eventual. Oricum, am primit o mostra de la polonezi si e superba oglinda! Merita! Link to comment
Tetea Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 (edited) Salut. Eu ma tot chinui cu polonezii astia de la AJS. Dupa multe probleme intampinate s-a primit comanda la polonezi. Urmeaza sa vina transportul cand vor intra banutii la polonezi in cont. Problema e ca transportul va fi mai scump drept pentru care oglinzile vor fi mai scumpe decat anunturile date de mine. Sa-mi spuneti daca va mai intereseaza. Comanda contine 15 seturi (30 buc.). Stiati ca trebuie gaurita usa? Trebuie montate de cineva care se pricepe - un service eventual. Oricum, am primit o mostra de la polonezi si e superba oglinda! Merita! Bre, eu sunt f. interesat chiar daca ies mai scumpe, vreau un set, am si licitat la "okazii" si nici nu ma grabesc. Astept sa dai un semn. La ce bani estimezi ca le scoti? Edited May 27, 2008 by Tetea Link to comment
ToPser Posted May 27, 2008 Share Posted May 27, 2008 Oglinzile sunt usor de montat! Gaura trebuie data numai la cele cu reglaj manual din interior ! O singura gaura prin care s treaca cablurile ! Eu am modelul cel mai ieftin fara reglaj din interior ,sunt pliabile in rest sunt la fel ! Exe ,pune o poza daca vrei ! Ai comandat numai cu reglaj manual sau si electrice ? Cam la ce pret vor iesi pana la urma ? Link to comment
luchigabi Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Daca mai e valabil vreau si eu niste oglinzi cu reglajul din interior, amandoua. Adresa mea de mail e therabbitholeissue@yahoo.com. (stiu ca e lunga) Link to comment
CatalinC Posted April 26, 2009 Share Posted April 26, 2009 Cine e din bucuresti banuiesc ca stie de auto karma,dupa splai Pe site vad ca apar oglinzile astea smechere ptr tico nu am fost inca pe la ei sa vad daca chiar sunt http://www.autokarma.ro/catalog_fisa.php?i...9&filtru=70 Link to comment
Dr.L Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Care ar fi diferentele intre oglinzile cu geam fix si cele cu geam mobil? In afara ca unele au geam fix si celelate au geam mobil ) Link to comment
CatalinC Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 pai ar fi ca alea cu geam mobil poti sa le rabatezi fara sa le deranjezi pozitia,plus ca poti sa le faci incalzite Link to comment
mai_76 Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 Salut! A schimbat cineva oglinzile de la matiz cu un alt tip? Eu as vrea sa le schimb pentru ca mi se par cam ineficiente. Cred ca cele de Cielo ar fi mult mai bune. Astept pareri Link to comment
CatalinC Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 doamne cum sati placa alea de cielo ? io cand am vazut in ce hal se vede in aia de la sofer am zis ca nu e adevarat la tico sunt foarte eficiente oglinzile.Invata si tu sa le reglezi calumea. Ce e naspa la ele e ca se deregleaza daca le loveste cineva prin parcare atat. Link to comment
Stefania77 Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 salutare vreau si eu oglinzi de tico reglabile din interior... pe unde sa gasesc? pe okazii nu am gasit... in magazinul de piese daewoo din brasov nu au... ma ajuta cineva? multumesc! 1 Link to comment
gabip30 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 salutare vreau si eu oglinzi de tico reglabile din interior... pe unde sa gasesc? pe okazii nu am gasit... in magazinul de piese daewoo din brasov nu au... ma ajuta cineva? multumesc! incearca aici, dar nu stiu daca sunt si reglabile din interior.. http://www.autokarma.ro/catalog_fisa.php?idfisa=LM08052140816745&filtru=70 Link to comment
Stefania77 Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 nu sunt reglabile din interior astea de la autokarma... mai caut si mai astept... oare alea de dacie nu s-or potrivi? Link to comment
ToPser Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Din Polonia !S-a scris despre ele ! Link to comment
Recommended Posts