CatalinC Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Se mai gasesc oglinzi din polonia ? ca in poza asta Link to comment
vali-05rzj Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 ca astea ,de tico ,din polonia Link to comment
CatalinC Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 pai mai aduce cineva ? daca sunt 200 300 ron perechea ma bag Link to comment
vali-05rzj Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 pai zicea, userul Claudiu Turcanu , ca are un coleg la firma,este Polonez si poate ne ajuta el ,dar vad ca nu a mai postat nimic. Link to comment
Snick Posted January 29, 2012 Share Posted January 29, 2012 Sau mai simplu gasiti tutorialul facut de mine pe site-ul ticoclubistilor cum am cumparat oglinziile si va combinati 3-4 insi si iesiti ieftin Link to comment
CatalinC Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Va salut, am si eu o intrebare ,oare ce alt model de oglinzi laterale merge la tico, sa fie prinderea identica ? Mi-a pocnit o oglinda si ma gandeam asa. Aveti recomandari de unde sa gasesc oglinzi ieftine. Link to comment
Laur1975 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 M-am intrebat si eu daca nu se potrivesc alte oglinzi de la alte masini, cu reglaj in interior... Link to comment
Snick Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Modelul de oglinzi le gasiti pe site-u nostru ( tico club ) ... au sistemul de prindere exact ca cele vechi ... un model clasic --> rabatare exterior + incalzire cred ca nu va duce mai mult de 2 mil ... si mariti pretul pentru rabatare interior / ulterior rabatere electrica pe telecomanda ( fita --> fitza ) --> dar pt ultimele cred ca va trebui sa va combinati mai multi . Succes Link to comment
Armenteros Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Salutare Desi sunt inregistrat pe site de mai mult timp, nu am fost foarte activ din mai multe motive, principalul fiind lipsa de timp. Am vazut ca au foist doua tentative de a comanda oglinzi din Polonia, dar au esuat. Nu stiu care mai e situatia, daca sunteti interesati, insa ma bate gandul sa iau taurul de coarne cum se spune si poate, poate reusim la a treia incercare. Eu am vizitat site-ul dat de userul dreaQ si am vazut preturile. Oglinzi cu reglare din interior standard 44 zl + 23% TVA. cu incalzire 53 zl + 23% TVA La aceste tipuri de oglinzi, se specifica foarte clar: "Instalarea oglinzi necesită două găuri suplimentare în portierele și grila triunghiulara din interiorul vehiculului". Oglinzi standard (reglare exterior): 35 zl + 23% TVA cu incalzire: 44,60 zl + 23 % TVA. Cum vad eu derularea lucrurilor: Pasul 0: Vorbesc cu un translator de limba poloneza si contactam, telefonic reprezentantii magazinului sa vedem daca preturile sunt reale. Pasul 1. Stabilim cum preluam comenzile, cum colectam banii si impartirea cheltuielilor de transport; Pasul 2. Stabilim un timp pentru preluarea comenzilor (eu zic 30 de zile); Pasul 3. Stabilim un timp pentru colectarea banilor. Pasul 4. In momentul in care sau colectat banii incepe aventura: Eu, personal, ma imbarc la bordul Ticolinei si, insotit sau nu de unul, doi amatori de calatorii dintre voi, plec la drum. Ce ziceti? Cheltuielile de transport le impartim conform calculului estimativ pe care il facem pentru benzina. La intoarcere, scanez bonurile de benzina si daca e mai putin returnez banii, daca e mai mult, mai donati pana se acopera cheltuielile. Link to comment
autom Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 La ticozaurul nevestei s-a crapat oglinda stanga ( de la sofer). CAut una sh. Daca cei care si-au schimbat oglinzile cu unele mai ,,altfel,, si au ramas cu cele vechi, poate mi-o vindeti mie pe cea din stanga. Multumesc mult si scuze daca am ales aria nepotrivita. Link to comment
Snick Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Am eu de vanzare set cu reglaj din interior si INCALZIRE ... si sunt acel baiat care le are montate de foarte mult timp 250 RON setul Alex 0721 388 790 Link to comment
Recommended Posts