Jump to content

Oglinzi Laterale Tico

Recommended Posts

Pana acum au declarat ca au pus banii in cont: Aztec, Kristian, Topser (daca nu am scapat pe cineva)

cum momentan vrem sa facem o prima comanda saptamana asta, nu mai este timp pt acest lot sa se mai faca alte depuneri.. poate decat maine cash, la cineva de incredere la intanlire..

eu nu ajung decat dupa ora 8 saera, pt scurt timp.. si banii trebuie sa ajunga la DreaQ.

Ok.. mai amanam o saptamana..daca DreaQ vrea.. asa ca mai este timp pt depuneri. eu o sa ajung la intanlire pe la 8 jumate..

Cine are banii la el, ori ii pasati cuiva de incredere, (din pacate eu nu stiu daca pot fi prezent saptamana viitoare),.. sau daca vreti sa veniti si data viitoare (saptamana viitoare) e si mai bine.. vedem ce si cum..

ps.. mentionati de care vreti

Azi a mai "depus" bani, adica mi-a inmanat mie, Dragosman.

sap-tamana viitoare , cine mai vrae sa vina cu banii la intanlie si o sa-i dea lui DreaQ.. o sa-i dau si eu bani care ii am, si ceu depusi in cont.

Ok.. cine mai doreste, cine mai pofteste, pana martea viitoare sa depuna in cont banii sau joi sa vina la intanlire cu ei..

Dar sa si anunte aici daca a facut depunerea.

in curand o sa avem poze cu ele montate pe masina, adica un polonez ne-a promis ca ne arata ce si cum, pe forumul ttt

pana acum:

Aztec, Kristian, Topser, vad ca si alexandru diaconescu

Am primit banii pt un set de la Dragosman, mai este si DreaQ..

eu zic ca este ultima strigare,.. cine mai vrea ia legatura cu DreaQ joi la intanlire.

:thumbl: si totusi care este pretul exact un lei pt acele oglinzi de care se tot vorbeste. ma intereseaza si pe mine

vreau si eu un set de oglinzi, dar care este exact pretl lor in lei