Jump to content

Câţi kilometri faceţi anual ?

Cam ...  

307 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

De 2 ani si mai aproape jumate fac in jur de 150 Km/zi. Acum doi ani aveam 65 000 km acum am 162 000 Km. Am votat 20-50K Km, dar cred ca sar peste anual. Asta stiu ca de multe ori uit sa fac schimbul de ulei si sar ~2000 Km cam la fiecare schimb, dupa care intru in panica. si asta e de 4-5 ori pe an la fiecare 10K Km, daca nu suit.

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu fac in medie pe am 20 k km... din 2002 pana acum am facut 60 000 km.

Fac un schimb de ulei primavara (martie - august) si unul toamna (septembrie - octombrie).

• 3 weeks later...

inainte,pe vremea cand eram (dacist) mergeam aproximativ...13 mii km pe an. anul acesta,de cand cu bijuteria (de kalos pe care al am din aprilie) am facut aproximativ 11 mii km !! parca merg cu alt "chef"... :lavolan:

Cam 150k. Cu Cielo sau Meganu 2. In trecut si cu TIR-ul. Total, cam aproape de 2mil jumate de km. Romania, Asia.

Hai ca imi place sa ma joc cu cifrele, sa o facem cu kilometrajul tau

2.500.000 km/15 ani=166.666 km/an

(166.666 km/an)/12 luni=13.888 km/luna

(13.888 km/luna)/30 de zile (medie)=463 km/zi (fara pauza fara duminici, fara sarbatori)

(463 km/zi)/(80 km/h viteza medie)= in jur de 6 ore pe zi

deci in jur de 6 ore pe zi, cu o viteza de 80 de km/h, timp de 30 de zile pe luna, timp de 15 ani, da 2.500.000 de km..

Edited by maximus
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

~20.000 De cand m-am mutat in Brasov, bag puternic. Am zile cand merg doar la servici, 4km dus-intors, dar si cand merg la parinti in Piatra Neamt si pe la rude, in 2 zile bat 1000. Pacat ca nu e timp de mai mult, imi place la nebunie sa fiu sofer.

• 2 months later...
  • 2 months later...