Jump to content

Câţi kilometri faceţi anual ?

Cam ...  

307 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Anul trecut am facut cam 18000Km, anul acesta s-ar putea sa depasesc acest numar de kilometrii, avand in vedere ca in ultima saptamana am parcurs cam 700km numai in buc. Si cand ma gandesc ca incepe si facultatea...offff. Apropos...azi am facut 66666km parcursi :D , imi pare rau ca nu am avut o camera la mine sa fac o poza.

• 2 weeks later...

cat timp am avut dacie n-am trecut niciodata de 20.000 pe an.

pe timpul facultatii am facut taximetrie in Bacau, aveam o rabla de cielo (500.000 km la bord) si in 2 ani am mai facut vreo 90.000.

din mai de cand am espero-ul am facut 6.000 (cu mers la mare, la munte...

nashpa consumul...in rest tot sa te plimbi

• 3 weeks later...

Eu fac cam 15.000km pe an, din care vreo 12.000 cu Cieloul din avatar. Marea majoritate a km mei (cam 90%) sunt in Bucuresti. Sunt si perioade in care merg si afara mult (prin concedii cu familia). Recordul absolut aici l-am stabilit in 2002 cand intr-o singura zi am facut cu Cielo aproape 1300km...

Nu fac prea multi kilometri, cele mai dese drumuri fiind pe la scoli...probabil cand voi lucra o sa fac mai multi.

• 8 months later...

Imi place sa conduc foarte mult si pe orice fel de vreme, chit ca e zi sau noapte.

Am facut 5000 de km in 3 luni. Nu e mult fata de altii, dar pentru mine conteaza foarte mult.

Din ian. 2002 (atunci am luat permisul) pana in dec. 2003 am facut 40.000 km.

Din ian. 2004 pana acum am facut 24.000 km. Si inca n-a inceput vara.

Saptamanal fac in oras cam 300 km.

Lunar fac un drum Ploiesti-Brasov si Ploiesti-Harghita dus intors in aceiasi zi.

Eu zic ca e super bine pentru un sofer amator. (ca sa nu zic conducator auto ca nu-mi place cum suna).

Edited by Bobby

Cel mai mult cred ca fac cu Nubira adica voi ajunge la 40.000 intr-un an care il implineste in septembrie - deh masina de servici... Cu Cielo care era tot de servici faceam intre 20 si 30 de mii pe an, iar cand eram student si aveam masina personala faceam cam 10-12 mii pe an, deci se cam vede diferenta !

• 1 month later...

Nu am facut pana acum un calcul.

De cand am Kalos-ul (28 - 29 aprilie ) am facut 6300 km.

Daca merg tot asa ar insemna ~ 25.000 / an ... hmmmm :-? incep sa ma gandesc ca era mai bine sa-mi fi luat un diesel :scarpin:

• 1 month later...