laurcat Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 exact.are catalizator.dar catalizatorul nu avea nimic desi el a fost primul banuit ca nu ar functiona.mecanicul chiar a vrut sa-l taie dar nu l-am lasat eu.a mers pe fir si a observat ca toba (mica) era de vina.le-am schimbat pe amandoua ca ii venise si celei mari randul.in orice caz,pana acum eram un sofer de tip "mana si suna",acum am citit despre ticolino de cred ca pot sa-mi deschid un service.in afara de faptul ca mi-am facut masina,sunt bucuros ca am invatat o gramada de chestii. Link to comment
adostar Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Nu inteleg cum de s-a infundat toba mica . Foarte ciudat. Link to comment
laurcat Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited) am inteles de la mecanici ca toba are invelis dublu si este captusita cu vata de sticla .invelisul interior s-a"mancat"din diverse acuze(condens,apa din benzina,tabla proasta)si vata a infundat sitele. Continuand sa scrii la modul asta, in ciuda rugamintilor si avertismentelor, nu putem intelege decat ca-ti bati joc de noi. Astfel vei acumula warn pana la limita superioara care este 100%. Edited August 16, 2006 by Mircea Link to comment
Recommended Posts