Cristaky Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Ne intalnim in fata la Ethos, in parcare. Acum, ca da caldura, sper sa ne mutam intr-un loc mai "retras", unde sa putem surubari in liniste la masini. Cred ca andrei va fi de acord cu mine sa dam jos fetele la portiere, sa curatam mecanismele de inchidere si cele de la geamurile electrice, sa facem treaba aia cu fetele portierelor, etc etc . Dar toata treaba va fi facuta dupa ora 17.30, pt ca mai devreme nu pot pleca de la birou, iar in week-end nu prea sunt in localitate ("> Link to comment
mdascalu Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 deci maine 5.05? dar pe la 18.00? La Ethos? Link to comment
Leone Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 In principiu da, daca ne raspunde si boss andrei! Eu unul abia astept sa ma mai vad cu Cristaky si mai ales sa ma vad cu cei care ne-au mai dat adunarea si tot "ai batrini" (trei la numar) ne-am trezit - cu citeva foarte mici exceptii. Si daca andrei raspunde, poate ne da vesti si noua despre suportii de numar! Hai sa ne vedem sanatosi! Link to comment
andreib Posted May 4, 2006 Share Posted May 4, 2006 Za chief says Hoght! Ne intalnim, dezmembram masina lu' nenea Cristi si il lasam sa o puna la loc singur, sau sa ne plateasca in ciocolata calda . PS: Ne intalnim la fundatie in fata la Ethos si mergem sa cautam o parcare mai goala unde sa avem loc si liniste pentru mesterit. PS1:Cristi, daca vrei sa ungi mecanismele alea sa ai un tub WD40 si un tub vaselina spray (sau macar vaselina a cutie fina). Link to comment
Leone Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Ei, hai sa-i vedem acum pe musterii care ne-au mai dat alarma si dup'aia ne-au lasat cu ochii in soare! A propos, ce dezemembrari vreti voi sa faceti cind se anunta ploi? Sau poate vreti sa ungeti mecanismele cu apa de ploaie ? Las' ca va vad io la munca, mesteranzilor! Link to comment
BAD_MF Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Coforumisti din Iasi cred ca o sa vin si eu sa vad cum mesteriti, chiar daca nu mai posed woo insa o sa vin cu un membru nou WAS care are nevoie de ajutor de la oameni priceputi, tot probleme cu geamurile si inchiderea.. Nu ne-am mai intalnit dar daca vedeti un logan alb cu numarul COD si un Cielo AURIU cu numarul JLD dati si voi flashuri claxoane . O sa fim pe la 5.30 Link to comment
Was Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 sal...is nou pe acest forum...cred ca am sa vin si eu diseara...poate reusesc sa mai invat cate ceva...asta daca nu va deranjeaza...bafta! Link to comment
andreib Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Te asteptam, ne recunosi dupa autocolantele de pe luneta masinii . PS: Nu ploua, asa ca masina lui Cristi=dezmembrata PS1: Vand piese cielo Link to comment
BAD_MF Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Sa speram ca nu ploua, a iesit un pic soarele. Deci venim direct in fundatie.. Link to comment
Recommended Posts