vio.p Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 La multi ani tuturor gemenilor... ...de azi Link to comment
Moshu Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Vio, sa-ti zic la multi ani la implinirea varstei de 1 an, sau iti pui si tu data nasterii la profil? Asa ar fi normal, ca aici nu prea avem secrete de astea, nici macar fetele... Link to comment
ileana Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 La multi ani celor aniversati astazi! Si in special printesei razboinice! Sa fii fericita fata si sa ramai asa cum te cunoastem toti:naravasa si razboinica! Link to comment
pixelconscious Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 La Multi Ani tuturor! Si de la mine o urare mai speciala pentru Printesa, sa fii fericita si sa ai parte de tot ce este mai frumos in viata. Link to comment
Sharpe Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 (edited) Sa traiesti bine tanti RoXenna!! Edited June 17, 2006 by Sharpe Link to comment
MethodRO Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 L.M.A.! tuturor celeor ce s-au nascut azi! Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Hopa, e ziua lu' Xenna azi! La multi ani, tanti! Link to comment
pesteimputit Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 LMA dragilor si tot ce va doriti Link to comment
dan22y Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 LMA membrilor MariusZMC, dann, xenna...multa sanatate si impliniri... Link to comment
ToPser Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 happyy birthday to all sa fie ! Link to comment
xenna Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Multumesc mult de urari si sper ca tot ce mi-ati urat sa se intample si la voi Link to comment
MariusZMC Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Multumesc mult pentru urari si sper sa aveti parte toti numai de bucurii si impliniri. Link to comment
pixelconscious Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Si iata ca a venit vremea sa le uram La Multi Ani celebrului Vanator - safari_hunter - si lui mike.b. La Multi Ani stimati colegi, toate cele bune va doresc "> Link to comment
Moshu Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Safari, Safari Hunter, iata ce zice o cunostinta de-a noastra comuna despre... pusca si tragerea cu arcul: Pusca Pusca este compusa din trei parti: partea de sus partea de mijloc si partea de jos Partea de sus este compusa din: partea de sus a partii de sus si partea de mijoc a partii de sus si partea de jos a partii de sus. ... Partea de jos este compusa din: partea de sus a partii de jos si partea de mijoc a partii de jos si partea de jos a partii de jos - Foc! tragerea cu arcul Nascand, femeia a strigat atita de ascutit de parca ar fi tras din arc o sageata fix prin urechea mea dreapta fix iesind prin urechea mea stanga. Opere imperfecte - Nichita Stanescu La multi ani! Link to comment
law Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 (edited) La multi ani sarbatoritilor de astazi si sa nu-i uitam si pe cei care poarta numele celor doi sfinti Petru si Pavel! Edited June 29, 2006 by law Link to comment
paul_marines Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 (edited) A fost un semn sau doar o intamplare, insa astazi de ziua mea a trebuit sa dedic timpul unuia dintre parinti. Nimic foarte serios. Am ajuns home de cateva minute si bag si eu trompeta in pahar nu inainte sa va multumesc tuturor pentru urari si vreau in egala masura sa va adresez aceleasi frumoase ganduri si dorinte spre implinire. Sunt pregatit sa fac fata cerintelor masive de sampanie asa ca … va rog indrazniti. Amice Mike.b doarece suntem in aceiasi situatie fericita da-mi voie sa-ti decernez acelasi: LA MULTI ANI si BUCURII !! cu respect fata de toti membrii forumului, Paul Edited June 29, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Sa nu uitam totusi ca tu sarbatoresti de 2x, asa ca te rog, cantitatea de sampanie sa fie corespunzatoare. La multi ani sa ne traiesti Sfinte Paul, inca o data! Link to comment
Satori Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 La multi ani, Tolin! Sa fii sanatos si cu chef de viata in continuare La multi ani K-Pax, asorin, steph, sotto, Kristian si claparu! Link to comment
pixelconscious Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 La Multi Ani Tolin. Numai urari de bine si din partea mea, multa fericire si sa ai parte numai de bucurii. La Multi Ani steph, ai grija la dosarele alea care le cari in portbagajul Matizului )"> La Multi Ani K-Pax, asorin, sotto, Kristian, claparu. Sa fiti fericiti! Link to comment
Recommended Posts