Jump to content

La Multi Ani

Relu

Recommended Posts

A fost de departe cea mai sarbatorita zi de nastere, inca nu-mi vine sa cred cate PM-uri, telefoane si SMS-uri am primit de la membrii forumului. Pot sa spun ca aseara am incarcat telefonul, iar astazi la ora 6pm era descarcat. Chiar daca am avut ghinionul sa-mi petrec ziua de nastere printre vecinii de la Sud de Dunare, voi mi-ati umplut inima de bucurie. Parafrazandul pe un celebru clasic in viata, as putea spune cu mana pe inima ca "Fanii mei ma iubeste" :> Lasand gluma deoparte, as vrea sa va multumesc voua, tuturor celor care m-au sunat, au postat sau mi-au umplut Inbox-ul de urari. Nu ma asteptam si asta a fost surpriza cea mai mare pe care am avut-o. Un grec spunea odata ca prietenia este un suflet in doua trupuri, dupa ziua de astazi eu as spune ca prietenia este un suflet in mai multi oameni.

Dar hai sa nu va plictisesc cu asta. Va doresc tuturor (si colegilor JMu si mihai72ro) sa aveti o viata frumoasa, plina de bucurii, sa fiti fericiti alaturi de cei dragi si intelepciunea sa ne faca pe toti mai buni si mai calzi. Sunt destule razboaie in lumea asta mica, suficient de multe incat sa nu ne mai dorim altele. Nici macar virtuale.

Inca odata multumesc pentru sfaturile, urarile si gandurile frumoase :) La Multi Ani!

Edited by pixelconscious
  • 3 weeks later...